Steam houdt je bezig deze zomer!

Dacht je dat je deze zomer genoeg tijd over zou hebben om je te gaan vervelen? No chance! Ik moet je helaas teleurstellen. Je komt waarschijnlijk zelfs tijd tekort! Steam, de softwareplatform voor Mac- en PC-games houdt deze zomer een game-uitverkoop. Gedurende de komende 11 dagen biedt Steam je allemaal nieuwe spellen aan die je voor een lage prijs kunt aanschaffen. Dus op 22 juli is het feestje afgelopen, maar tot dan kun je zelfs games van onder de €5 euro binnen halen!

Hamana Hamana!

De so called ‘Steam Summer Getaway Sale’ bestaat uit dagaanbiedingen waarbij je 24 uur de tijd hebt om een game tot 75% korting te kopen, en Flash Sales van maximaal 8 uur korting op 4 uitgelichte games als Skyrim:Legendary Edition, Dragon Age Origins: Ultimate Edition, Grid 2 en Counter-Strike: Global Offensive. Daarnaast zijn er ieder 8 uur een drietal Community’s Choice games beschikbaar waar gamers steeds weer hun stem over kunnen uitbrengen.

Bij de uitverkoopronde van vandaag zie ik een divers aanbod voorbij komen. Hieronder vind je de lijst met games die ze voor de komende 20 uur met korting aanbieden:

– Bioshock franchise met 50% tot 75% korting
– Endless Space met 66% korting
– Antichamber met 66% korting
– Hotline Miami met 75% korting
– Scribblenauts Unlimited met 75% korting
– Don’t Starve met 40% korting
– Defiance met 66% korting
– Toki Tori 2+ met 34% korting
– Call of Juarez: Gunslinger met 33% korting
– Left 4 Dead Franchise met 75% korting

En ja hoor, Perzian ziet haar nieuwe verslavingen er gewoon tussen staan, namelijk Don’t Starve en Left 4 Dead 2. Dat laatste heb ik afgelopen weekend nog aangeschaft om samen met mijn team van Kijk-online te spelen. Ik voorspel dat ik na deze zomer een drukke game-agenda en een lege portemonnee ga overhouden.

Maar goed, houd Steam in de gaten. En uiteraard hoor ik graag welke games je zeker weten gaat kopen en welke games je graag in de aanbieding wilt zien.

  • Zitten echt vette titels tussen. Must resist…….