Een Yakuza Zero PS Vita en PS TV zijn aangekondigd voor een release in het Land Van De Rijzende Zon. Jawel, de gelukszakken in Japan dus.

Dat Japan alle leuke goodies krijgt is ondertussen al duidelijk. Zo ook als we kijken naar deze Yakuza Zero PS Vita en PS TV die (waarschijnlijk) alleen in Japan verkrijgbaar zullen zijn. Deze apparaten zijn hetzelfde als de versies die momenteel in de winkel te krijgen zijn, alleen met speciale artwork in de stijl van de klassieke Japanse tatoeages.

Beide bundels zijn vanaf 26 februari beschikbaar en zullen 20,980 yen (ongeveer € 150) kosten voor de PS Vita en 16,280 yen (ongeveer € 120) voor de PS TV bundel. De PS TV bundel heeft ook een controller inbegrepen, maar geen van beide pakketten hebben een spel meegeleverd. Deze special edition apparaten zijn beide te bestellen op de Japanse online Sony store vanaf 20:00 uur Japanse tijd.

Helaas zien we hier in Europa zeer weinig van dit soort special editions voorbij komen. Gelukkig is import bij veel versies nog een optie, zolang het apparaat regio vrij is natuurlijk.
Verder is het dus hopen op leuke acties hier in Europa, maar voorlopig blijft het bij Sony’s thuisland.
yakuza zero PS Vita  en PS TV 2Yakuza zero PS Vita en PS TV 3 16-01-2015