XPLODER

Er verschijnt ook een XPLODER Call of Duty Ghosts editie

Iedereen die wel eens een spelletje speelt herkent dit frustrerende scenario: dat ene onmogelijke level of die ene taaie tegenstander staan niet alleen het spelplezier, maar uiteindelijk ook de voortgang in de weg. Na een aantal tevergeefse pogingen is de uitkomst dan dat het duurbetaalde spel ergens onderin de kast beland, waar het stof kan verzamelen. Game over dus… en dat is zonde van het geld en de geïnvesteerde tijd én moeite. XPLODER CHEAT SYSTEM biedt dan uitkomst, want dat weet honderden games een beetje voor de gek te houden. Van Skyrim tot Skylanders, maar ook de Grand Theft Auto, Call of Duty, FIFA, Tekken, Bioshock en Assassins Creed-games worden zo net wat makkelijker.

Dankzij XPLODER kan iedereen -ook de niet doorwinterde gameveteraan- van begin tot eind van zijn spellen genieten. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor Grand Theft Auto V, wat dé gamesensatie van 2014 belooft te worden. De crimineel goede serie staat bekend om zijn epische lengte en uitgebreide mogelijkheden, maar hoe geestig en spannend ook, lang niet elke gamer heeft het geduld of talent om de eindstreep halen. Tenzij die XPLODER GRAND THEFT AUTO V EDITION aan het werk zet natuurlijk! Hetzelfde geldt voor die andere onverbiddelijke bestseller, Call of Duty. Met XPLODER CALL OF DUTY GHOST EDITION nemen de overlevingskansen in deze hectische en zenuwslopende first person shooter opeens enorm toe!

Dat gruwelijk moeilijke level kun je dan namelijk zonder probleem of sancties skippen en met die eindbaas maak je nu ook wat eenvoudiger korte metten. Krijg je liever extra wapens tot je beschikking, of alle bonus-items al vanaf het begin in de schoot geworpen? Of beide, want XPLODER heeft vele trucs in zijn gereedschapskist die het spelplezier aanmerkelijk bevorderen. Grand Theft Auto V Edition is verkrijgbaar op PlayStation 3 en Xbox 360 vanaf 18 oktober, de Call of Duty Ghost Edition is verkrijgbaar op PlayStation 3 en Xbox 360 vanaf 29 november.