Maplestory_Xenon

Help Xenon om zijn geheugen terug te krijgen in MapleStory

NEXON Europe maakt vandaag bekend dat MapleStory het eerste hybride stijl karakter introduceert, genaamd Xenon!

Ontrafel Xenon’s geschiedenis

Xenon was een normale jongen uit Edelstein, totdat hij gevangen werd genomen door de geniale wetenschapper Gelimer van de Black Wings. Zijn geheugen werd gewist en de onschuldige jongen veranderde in een loyaal lid van de Black Wings. Niet alleen zijn geest werd beschadigd door Gelimer: ook zijn lichaam werd herontworpen voor de kwaadaardige plannen van de Black Wings.

Xenon heeft een deel van zijn vroegere herinneringen teruggekregen toen het lab werd aangevallen door Sigmund van de Resistance, met wie Xenon nu zij-aan-zij vecht.

Hoewel het gevecht van de Resistance aanlokkelijk klinkt, is Xenon’s ware doel om zijn geheugen volledig te herstellen en zijn geschiedenis te herontdekken. De spelers van MapleStory kunnen deelnemen aan speciale verhalen die Xenon helpen zijn geheugen terug te krijgen. Welke mysteries worden in Xenon’s avontuur onthuld?

Xenon in gevecht

Xenon’s kracht is ongeëvenaard tijdens gevechten als hij met zijn lichtzwaard ‘Energy Sword’ zwaait en het ‘Energy Control System’ beheerst. Xenon’s hybride vechtstijl is de eerste voor MapleStory, wat hem tot het ultieme wapen maakt tegen zijn oude meesters, de Black Wings.

Xenon heeft ook de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende nieuwe vaardigheden, waaronder ‘Multilateral’, die specifieke bonussen geeft in Strength, Dexterity en Luck.

NEXON Europe blijft opwindende, hoge kwaliteit updates aanbieden voor MapleStory, die de ervaring van de speler verrijkt en de actieve community ondersteunt.

Wil je meedoen met het avontuur van MapleStory dan kan dat hier.