Ja inderdaad, Xenoblade Chronicles 3D past niet op de SD kaart van de 3DS. Toch niet degene die meegeleverd word

Als je van plan bent Xenoblade Chronicles 3D te gaan spelen op je New Nintendo 3DS of XL dan zit je natuurlijk ongeduldig te wachten tot de 2de april om deze game te kunnen halen in de winkel of, zoals vele, via de Nintendo eShop. Nu kan dit laatste een probleem worden als je hier niet op bent voorbereid… De game past namelijk niet op de Micro SD kaart die bij het systeem bijgeleverd word. De game is een volledige replica van de originele Wii versie met nog een paar extra functies, en dit past nooit op de originele 4GB Micro SD kaart.

The download version of Xenoblade Chronicles 3D does not fit on the microSD card included with New Nintendo 3DS and New Nintendo 3DS XL systems: an 8GB or larger microSD card is required to download this game from Nintendo eShop.

De game vereist dus minimaal een 8GB Micro SD kaart. Nu is dit al langer bekend, maar met de release zo dicht voor de deur is het natuurlijk geen slecht idee om even te kijken welke kaart er in je New Nintendo systeem zit en of deze niet vol zit met andere dingen. Dus zorg dat je voorbereid bent, en laat ons weten wat je van de game verwacht!
Xenoblade Chronicles 3D past niet op de SD kaart van de 3DS 21-03-2015