De maart updates voor WWE Immortals zijn vanaf vandaag beschikbaar voor iPhone, iPad en iPod Touch en zijn binnenkort beschikbaar voor Android apparaten

Warner Bros. Interactive Entertainment en WWE maken vandaag bekend dat WWE Immortals voor iPhone, iPad, iPod Touch en Android apparaten nu twee nieuwe personages bevat – Macho Man Randy Savage en Stone Cold Steve Austin – samen met een gloednieuw Events Systeem.

Deze nieuwe personages markeren de tweede ronde toevoegingen aan de WWE Immortals line-up sinds de lancering van de game in januari 2015 en volgt op de recente introductie van Superstar Randy Orton in februari. WWE Immortals blijft nieuwe speelbare personages toevoegen aan de bestaande line-up met de maandelijkse onthulling van een WWE superster.

WWE Immortals geeft nieuwe speelbare WWE supersterren vrij en een In-Game Event Systeem

Beide nieuwe personages zijn in maart 2015 beschikbaar in twee variaties:

• Macho Man Randy Savage – Renegade
• Macho Man Randy Savage – Macho King
• Stone Cold Steve Austin – Icebound Watcher
• Stone Cold Steve Austin – Texas Rattlesnake

Het nieuwe Events Systeem biedt nog meer mogelijkheden voor spelers om te communiceren binnen de game en met elkaar. Het event gaat van start met een weeklange reeks van in-game events rondom WrestleMania 31. Vanaf vandaag, 26 maart tot 2 april, neemt het event het WWE Immortals hoofdscherm en de online schermen over. Spelers die bovenaan de Leaderboard staan tijdens de Event Week kunnen een exclusieve WrestleMania 31 Four-Star Gear winnen of een exclusieve WrestleMania 31 Two-Star “Ticket” Gear. Beiden worden alleen deze week aangeboden. De speciale dagelijkse quests tijdens deze week weerspiegelen allemaal WrestleMania 31 wedstrijden en thema’s.