WWE Immortals free-to-play mobile game nu verkrijgbaar in de App store en Google Play

Warner Bros. Interactive Entertainment en WWE kondigen aan dat WWE Immortals voor iPhone, iPad, iPod touch en Android apparaten nu wereldwijd verkrijgbaar is in de App Store en Google Play. WWE Immortals is een free-to-play game die gevechten van supersterren biedt in een fantastisch nagemaakte WWE wereld. De videogame is ontwikkeld door NetherRealm Studios, de ontwikkelaars van de succesvolle Mortal Kombat franchise en Injustice: Gods Among Us, in samenwerking met Phosphor Game Studios.

Wat biedt WWE Immortals:

WWE Immortals biedt een mobiele gameplay ervaring boordevol actie, die WWE supersterren als John Cena, The Rock, Brock Lesnar, Triple H, Roman Reigns, The Bella Twins, Big Show en Sheamus uit de ring naar een alternatief universum brengt. Hier vechten zij als buitenaardse versies van hun oorspronkelijke personages. Met behulp van een touch-based vechtstysteem kunnen tegenstanders de bekende over-the-top moves en verwoestende krachten van de supersterren gebruiken om hun tegenstanders te verslaan in bottenbrekende wedstrijden. Naarmate de game vordert, kunnen spelers hun line-up uitbreiden met spullen en ondersteunende kaarten, gevechten aangaan met spelers over de gehele wereld en deelnemen aan in-game uitdagingen die gekoppeld zijn aan WWE pay-per-view events.

Greg Ballard, Senior Vice President, Mobile, Social and Emerging Platforms, Warner Bros. Interactive Entertainment geeft aan:

“WWE Immortals is een bloedstollende ervaring, die het wereldberoemde WWE op een geheel nieuwe wijze naar fans en gamers brengt,” “De game zal zich blijven ontwikkelen dankzij onze voortdurende ondersteuning van events en updates van de line-up, waardoor de game de komende maanden nog vernieuwend blijft.”

Casey Collins, Executive Vice President, Consumer Products, WWE vult aan:

“Warner Bros Interactive Entertainment en NetherRealm Studios brengen de onsterfelijke personages van WWE supersterren en diva’s op een geheel nieuwe wijze tot leven,” aldus “WWE Immortals is een mooie toevoeging aan onze portfolio van free-to-play mobile games en laat fans en gamers over de hele wereld genieten van snelle en over-the-top actie.”