Hebben jullie WWE 2K16 al opgepikt?

Wat kunnen jullie allemaal van de nieuwe game verwachten? WWE 2K16 levert de meest authentieke, alomvattende en actievolle WWE video game-ervaring tot nu toe, waaronder het grootste rooster van WWE Superstars, Divas en Legends in WWE video-game geschiedenis, een verhaal gedreven 2K Showcase gebaseerd op WWE 2K16 cover superster Stone Cold Steve Austin® en belangrijke aanvullingen op Creation Suite, online aanbod en heel veel verbetering in de gameplay.

 “WWE 2K16 bouwt door op de basis van vorig jaar en levert een geweldige combinatie van authenticiteit, realisme, gameplay en populaire functies,” aldus Greg Thomas, president van Visual Concepts. “Het grote roster van dit jaar, een memorabele 2K Showcase, nieuwe MyCareer, toevoegingen aan Creation Suite en een verbeterde online aanbod gaan het WWE Universum zeker laten schijnen.”

 WWE 2K16 feature hoogtepunten zijn:

 • Gigantisch Roster: met meer dan 120 speelbare personages, waaronder cover Superstar Stone Cold Steve Austin samen met WWE Superstars Seth Rollins, Daniel Bryan, Brock Lesnar, Dwayne “The Rock” Johnson, Undertaker en Dean Ambrose, WWE Diva Paige en NXT Superstar Finn Balor, WWE 2K16 levert het grootste roster in WWE game geschiedenis;
 • Arnold Schwarzenegger als The Terminator: Fans die WWE 2K16 gepreordered hebben bij een deelnemende retailer zullentwee exclusieve speelbare versies van 2015 WWE Hall of Fame inductee en wereldwijde actie film icoon Arnold Schwarzenegger ontvangen als T-800 uit The Terminator en T-800 van Terminator 2: Judgment Day;
 • Gameplay Verbeteringen: WWE 2K16 bouwt door op de basis van vorig jaar, inclusief belangrijke verbeteringen en innovaties om de sterkste WWE gameplay ervaring tot nu toe te leveren. Betere controls, een nieuwe reversal systeem, nieuw pin-systeem en de chain wrestling verbeteringen zijn de meest opvallende verbeteringen van dit jaar;
 • 2K Showcase: de populaire story-based keert terug in WWE 2K16, zo dat gamers meer dan 25 iconische momenten uit de carrière van Stone Cold Steve Austin, waaronder wedstrijden met The Rock, Undertaker, Bret Hart, Shawn Michaels en Mr. McMahon herbeleven. Onderweg worden spelers beloond met video’s van klassieke WWE beelden en nieuwe objectives waarmee legendarische personages, entrances, ring gear, match types en andere unlockable inhoud kan worden vrijgespeeld; 
 • Creation Suite: WWE 2K16’s Creation Suite verrijkt het arsenaal van de speler met de nieuwe feature opties, waaronder Create-a-Diva, Create-a-Championship, Create-an-Arena en Create-a-Show. Ook zijn belangrijke verbeteringen aangebracht aan populaire onderdelen waaronder Create-a-Superstar, Create-an-Entrance, Superstar Studio and Community Creations. En voor het eerst in de franchise de WWE 2K16 Creation Studio App, waarmee spelers voor het eerst de vrijheid krijgen om eigen gezicht en logo van foto’s via iOS en Android-apparaten om custom Superstars en Diva’s met unieke gezichten, tatoeages, arena decals, Championship designs, elektronische billboards, ,show logo’s en nog veel meer te maken;
 • MyCareer: De carrière-gedreven mode van de franchise, nu in het tweede jaar, zorgt ervoor dat spelers hun nalatenschap kunnen definiëren door keuzes te maken tijdens hun reis om het tot de WWE Hall of Fame te schoppen. Spelers beginnen hun verhaal bij het WWE Performance Center en groeien uit tot NXT doormiddel van een reeks opdrachten.  Strijd voor een plek op het WWE main roster en span je in voor de ultieme prijs: een plekje in de Hall of Fame. Spelers kunnen nu persoonlijke interviews geven, rivalen lastig vallen, tag teams vormen of bondgenootschappen creëren tijdens het definiëren van hun legendarische carrières.
 • Online: WWE 2K16 geeft spelers meerdere mogelijkheden om online te spelen met de WWE 2K community. The game biedt nu een prestige systeem dat de vooruitgang en resultaten van de speler bijhoudt in hun online carrière in plaats van het background matchmaking systeem. Extra online features zijn:

o   WWE Live: WWE 2K16’s standaard matchmaking optie levert meer match types om dit jaar in te strijden. Daarnaast zullen spelers na het kiezen van hun Superstars en het match type een oefenrondje spelen om hun Superstar op te warmen terwijl het systeem een tegenstander vindt en de wedstrijd opzet.

o   2K Tonight: Deze nieuwe feature maakt dynamische dagelijkse events mogelijk, met als onderwerp de thema’s van grote WWE televisie shows en pay-per-views. Het geeft spelers de mogelijkheden tot bonussen voor hun deelname.

o   Team Up: Aangevraagd door de WWE 2K community, spelers kunnen nu vrienden uitnodigen om mee te doen in two- of three-man tag team wedstrijden tegen anderen.

o   Private Match: Deze feature biedt volledige vrijheid voor spelers om hun vrienden uit te nodigen voor hun eigen wedstrijden, waardoor ze samen online kunnen spelen.

o   Community Creations: Als een belangrijke online feature van de WWE 2K online ervaring maakt Community Creations het mogelijk voor gebruikers om de beste aangepaste Superstars, Divas, Arenas, Shows, Movesets en logos gecreëerd door de WWE Universe te uploaden, nazoeken en downloaden.    

 • WWE Universe: WWE 2K16 maakt verbeteringen aan stories, rivals en match card selecties. Daarnaast kunnen Superstars voor het eerst toegewezen worden aan meerdere shows wat de ervaring voor spelers verbreedt. 
 • Algemene verbeteringen: Voor de eerste keer in de franchise geven drie man commentaar, John “Bradshaw” Layfield samen met de terugkerende commentatoren Michael Cole en Jerry “The King” Lawler. Ook nieuw dit jaar, zijn de naadloze overgangen tussen de entrances en de start van de wedstrijden waar de commentatoren te zien zijn met hun gedachten over de komende wedstrijd. Ook zijn er belangrijke verbeteringen aangebracht in de totale wedstrijd presentatie en flow.
 • Downloadable Content and Season Pass: Spelers kunnen bijna alle WWE 2K16 downloadable content  aanschaffen tegen een gereduceerde prijs via de Season Pass. Voor een adviesprijs van € 24,99, een bespaard met dan 20 procent ten opzichte van afzonderlijke aankopen. Spelers kunnen profiteren van de volgende items als ze beschikbaar zijn:
 • Accelerator: Toegang tot alle unlockable content in het spel;
 • 2015 Hall of Fame Showcase: zeven speelbare wedstrijden;
 • New Moves Pack:meer dan 30 nieuwe bewegingen;
 • Future Stars Pack: vijf speelbare NXT® Superstars.