WWE 2K14

WWE 2K14 krijgt een verzamelaarsaanbieding met exclusieve in-game content, een gesigneerd verzamelobject, video content en een unieke verpakking

2K heeft vandaag aangekondigd dat de ondoorgrondelijke WWE Superstar Undertaker zijn opwachting maakt in de “Phenom Edition” van WWE 2K14, de aanstaande release van de toonaangevende WWE videogame franchise. De WWE 2K14 “Phenom Edition” is beschikbaar voor Xbox360 en Playstation 3 en zal, zolang de voorraad strekt, de volgende items bevatten:

· Exclusieve metalen doodskist;

· Exclusieve verzamelbare kaart, door Undertaker persoonlijke gesigneerd.

· Exclusieve Undertaker in-game toegang tot de ring: “American Badass”;

· Exclusieve Undertaker in-game uitrusting: “American Badass”;

· Exclusieve controller skin in het Undertakerthema;

·“WWE Undertaker – The Streak”: Disc #1 (DVD);

· Toegang tot WWE 2K14 wereldwijde pre-order aanbieding: Ultimate Warrior playable character;

· De WWE 2K14 videogame.

Eerder werd bekend dat de Ultimate Warrior, virtueel, terug keert in WWE 2K14. De zogenaamde “Founding Father of Life Intensity” maakt zijn langverwachte opwachting vanuit Parts Unknown en is een exclusief speelbaar personage voor degenen met een pre-order van het spel bij elke deelnemende winkelier voor de Xbox 360 en Playstation 3.

De Ultimate Warrior maakte zijn debuut in 1987. Hij oogstte wereldwijd aandacht en werd een pop-cultuur fenomeen door zijn iconische muziekkeuze en de manier waarop hij de ring betrad, zijn enthousiaste persoonlijkheid, grenzeloze energie en dominante moed in de ring. Hoewel hij in zijn carrière heel wat rivalen het hoofd bood, waaronder Honky Tonk Man, “Ravishing” Rick Rude, Sgt. Slaughter, “Macho Man” Randy Savage en Undertaker, was zijn meest gevierde match misschien wel die tegen Hulk Hogan in ‘The Ultimate Challange” in WrestleMania VI op 1 april 1990. Op die dag versloeg Warrior Hogan, waarmee hij het WWE Championship en Intercontinental Championship bij elkaar bracht, en zo de eerste WWE Superstar werd met beide titels tegelijkertijd in zijn zak.

Wie WWE 2K14 besteld heeft, ontvangt Ultimate Warrior gratis op de dag van lancering, wereldwijd op 1 november 2013.