Koop speeltijd tegen in-game goud.

Heb jij de afgelopen jaren urenlang in World of Warcraft rondgelopen en goud gefarmed? Dan heb je straks naast opscheprechten ook de mogelijkheid om in-game World of Warcraft speeltijd te kopen.
Binnenkort kun je in-game op een simpele en veilige wijze speeltijd kopen met goud. Dit doe je door in de Auction House met je goud een WoW Token te kopen. Het gaat hier niet om het bieden op speeltijd, je koopt de Token namelijk tegen de buyout prijs. Deze Token is ook aan te schaffen wanneer je abonnement is afgelopen, want het is niet nodig om op je character in te loggen. De WoW Token voegt na activatie 30 dagen speeltijd aan je account toe.World of Warcraft speeltijd

Op een veilige wijze aan in-game goud komen?

En heb je geld zat, dan kun je WoW Token ook in de game kopen met echt geld en deze ruilen tegen in-game goud. Dit is een veiligere manier om aan in-game goud te komen dan door deze van derden te kopen. Hoeveel echt geld de Token zal kosten en hoeveel goud je ervoor kan vragen is niet bekend. Je ziet pas hoeveel goud je Token waard is wanneer je deze in de Auction House hebt geplaatst. De prijs van de Token is vast, ongeacht de schommelingen van de markt op je server. Eenmaal verkocht via Auction House wordt de Token Soulbound en kan deze niet meer worden doorverkocht. Gelukkig verloopt de tijd van een Token niet en kunnen spelers deze activeren wanneer ze willen.

Op Battle.net stond de volgende quote over de WoW Token:

“The WoW Token was created to give players with lots of extra gold the option to use it to help cover their subscription cost, and give those who want to purchase gold a way to do so from fellow players through a secure, easy-to-use system.”

Hoewel deze nieuwe functionaliteit niet mee gaat in de 6.1.2 Patch zal dit in de nabije toekomst wel gebeuren. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd of spelers hier gebruik van gaan maken. En of dit de online zwarte markt gerund door gold farmers weer stabiel kan krijgen.

  • Ik ben benieuwd of dit de goldfarmers zal dwarsbomen. Het lijkt me dat je bij hun veel meer gold ontvangt als je met echt geld betaald.