Spelen jullie nog wel eens World of Warcraft?

Blizzard Entertainment heeft namelijk aangekondigd dat spelers van World of Warcraft hun verdiende goud om kunnen zetten naar Battlenet krediet. Met dit krediet is het mogelijk om een groot aantal virtuele goederen aan te schaffen. En het mooie is dat spelers dus ook op deze manier virtuele goederen voor Overwatch en Hearthstone kunnen bemachtigen. Wat dacht je van een leuke nieuwe skin voor één van je Overwatch personages? Of juist een aantal pakjes Mean streets of Gadgetzan kaarten voor Hearthstone?

In 2015 introduceerde Blizzard WoW Tokens waarmee spelers hun goud konden gebruiken om deze speciale valuta via een in-game marktplaats in te slaan. Deze tokens konden vervolgens ook gebruikt worden om gametime te kopen, waardoor je dus geen abonnementskosten meer hoefde te betalen (mits je natuurlijk een gezonde stroom goud binnen harkt tijdens je avonturen in Azeroth).

Een slimme manier om World of Warcraft veteranen terug te lokken!

Blizzard doet er alles aan om hun fans verschillende games te laten spelen. Deze nieuwe manier om gebruik te maken van WoW Tokens is natuurlijk de perfecte wijze om mensen terug naar World of Warcraft te krijgen, al is het enkel om al hun opgestapelde goud te verzilveren. Misschien moeten wij de populaire MMO dus ook maar weer eens induiken.