Free 2 Play MMO racer World of Speed heeft geen zogenaamde “Pay wall”, aldus Slightly Mad Studios

Bij Free 2 Play games krijgen veel mensen het idee dat als je meer geld in de game steekt dat je meer kans hebt om te winnen. Dit word spottend Pay 2 Win genoemd door veel spelers en breng vaak enorm geklaag met zich mee. Slightly Mad Studios, die ook bezig zijn aan het meer realistische Project Cars, beloofd met World of Speed niet alleen maar dat dit niet nodig is, maar ook niet aanwezig is in hun game.

It’s not free-to-play, it’s free. It’s very obvious when you start putting walls into your game that require people to pay money to get over. I don’t know why games do it; we’re certainly not going to do that, ever.

Dit zijn de woorden van Creative Director Andy Tudor. Volgens zijn belofte kan een gamer dus de top van de game bereiken zonder ook maar een cent te hebben geïnvesteerd in de game. Dit klinkt natuurlijk veelbelovend.
World of Speed krijgt volgens de makers een “eindeloze garage aan auto’s” waaronder de standaard stads auto’s, super auto’s en iconische voertuigen uit de auto geschiedenis. Ook zullen er bestaande race banen in de game zitten waaronder locaties zoals Londen en San Fransico. De game staat gepland voor een release dit jaar.
Bekijk hieronder de trailer van de game en schrijf je in voor de nieuwsbrief van de game, misschien kom je dan wel in de bèta terecht!

https://www.youtube.com/watch?v=-kXPH441Hvc” width=”620″ height=”360″]