De Yamato is een van de populairste schepen in World of Warships!

Eerder deze week konden jullie hier al lezen hoe de closed bèta van World of Warships ons tot nu toe is bevallen, maar nu hebben de ontwikkelaars van de game een leuke video uitgebracht die het een en ander over de game laten zien. In deze vijfde aflevering zullen ze iconische schepen analyseren zoals de Mogami cruiser, die berust is met lange-afstand-torpedo’s, en het oersterke slagschip Yamato, die de grote trots was van de Japanse Keizerlijke Marine.

The highly anticipated World of Warships is the latest in a series of free-to-play, historical online combat games to be added to the Wargaming portfolio. Command history’s most iconic war vessels as you build your own massive naval fleet.

Naast deze bijzonder informatie hebben de ontwikkelaars ook nog diverse tips en tactieken toegevoegd. Dit om ervoor te zorgen dat iedereen die aan het roer staat de maximale beleving krijgt terwijl ze deze vergeten Japanse maritieme legendes besturen. Zelfs de Japanse cruisers zijn bewapend met torpedo’s, iets wat de Amerikanen nooit hebben gedaan. De Japanse ingenieurs kozen voor lichte bepantsering en een maximaal aantal wapens. Nieuwsgierig geworden? Waar wachten jullie nog op! De video is hieronder te bekijken.