De winnaars van de Tekenwedstrijd van de Pokémon Art Academy zien hun tekeningen straks terug op unieke Pokémon Ruilkaarten

The Pokémon Company International nodigt fans van Pokémon en illustrators in de dop uit om via Miiverse mee te doen aan de internationale Tekenwedstrijd van de Pokémon Art Academy. Pokémon Art Academy is alleen beschikbaar op Nintendo 3DS en Nintendo 2DS en biedt aankomende Pokémon-tekenaars 40 lessen aan waarin ze leren hoe ze populaire Pokémon kunnen schilderen, schetsen en tekenen.

 

De leerlingen van de Pokémon Art Academy leren illustratievaardigheden die ze kunnen toepassen op een echt schildersdoek of kunnen delen in de vorm van digitale meesterwerken waarvan de hele wereld kan genieten. Nu kunnen deze toekomstige kunstenaars via Miiverse meedoen aan een speciale wedstrijd waarin ze kunnen laten zien hoe ze hun talent ontwikkeld hebben met behulp van de Pokémon Art Academy!

 

De wedstrijd loopt van 18 februari 2015 01.01 uur tot 29 maart 2015 00.59 uur en de winnaars worden in mei 2015 bekendgemaakt.

 

Deze wedstrijd is een geweldige kans voor enthousiaste Pokémontekenaars van over de hele wereld, want de meesterwerken van de winnaars van deze wedstrijd worden verwerkt tot echte Pokémon Ruilkaarten!

 

Een jury, bestaande uit een aantal makers van het geliefde Pokémonuniversum, bepaalt wie de zes getalenteerde winnaars zijn. Iedere winnaar ontvangt 100 ruilkaarten met hun winnende ontwerp erop-dat betekent dat ze straks een aantal zelf ontworpen ruilkaarten in hun bezit hebben!

 

Er zijn twee thema’s waar de aanstormende Pokémonontwerpers hun talenten kunnen laten zien: Kleed Pikachu Aan en Je Favoriete Pokémon.

 

• Kleed Pikachu Aan:

Dit thema, dat gebaseerd is op de speciale Cosplay Pikachu die te zien is in de recent uitgebrachte spellen Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire, geeft deelnemers de kans om als modeontwerper een geheel eigen outfit voor Pikachu vorm te geven!

 

In de spellen Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire kan Pikachu zich verkleden als Pikachu Belle, Pikachu Rock Star, Pikachu Pop Star, Pikachu, Ph.D. en Pikachu Libre. Wanneer Cosplay Pikachu van een nieuw uiterlijk wordt voorzien, kan hij acties uitvoeren die de gewone Pikachu niet kan leren tijdens normale gameplay en hij draagt ook nog eens leuke kostuums die zeker als inspiratie zullen dienen voor de ontwerpers die meedoen aan dit thema.

 

• Je Favoriete Pokémon:

Dit thema geeft deelnemers de kans om hun eigen artistieke impressie van hun favoriete Pokémon, gemaakt met de Free Paint-modus van de Pokémon Art Academy, in te sturen. Dus als fans van Snorlax de Leonardo da Vinci in zichzelf ontdekken, of Rayquaza hen de verf in het rond laat spetteren, is dit hun perfecte thema!

 

Hieronder vind je meer informatie over hoe je kunt meedoen, dus nu kunnen alle fans van Pokémon een stylus pakken en hun kunstzinnige kant laten spreken met de Pokémon Art Academy!

 

Hoe Kun Je Deelnemen aan de Tekenwedstrijd van de Pokémon Art Academy

• Maak gebruik van de Free Paint-modus in Pokémon Art Academy om een afbeelding te maken en op te slaan.
• Selecteer de optie “Share” uit het hoofdmenu van Pokémon Art Academy en maak verbinding met de Miiverse.
• Selecteer de optie “Post to Competition” en ga akkoord met de voorwaarden.
• Selecteer het thema waarin je wilt meedoen en kies voor “Select Competition”. Alleen je eerste post wordt erkend als jouw inzending.
• Beweeg over de afbeelding en selecteer hem en kies voor “Share Selected”.
• Voeg een opmerking toe (als je dat wilt) en kies voor “Post”. De afbeelding wordt naar de Miiverse Community gestuurd en maakt nu kans om te winnen.
• De enige manier om deel te nemen aan de wedstrijd is via het spel Pokémon Art Academy, alleen beschikbaar voor Nintendo 3DS en Nintendo 2DS.