Een Nintendo Direct volledig gericht op de Wii U en 3DS, dus deze keer niet één aparte voor een of twee games

Het is alweer zover, de avond van woensdag op donderdag zal er om middernacht weer een nieuwe Nintendo Direct uitgezonden worden. Deze keer gaat het over de Wii U en de 3DS, dus niet één systeem of één spel, maar weer een uitzending met meerdere games voor beide Nintendo systemen.

Wat er precies getoond gaat worden is natuurlijk nog niet duidelijk, maar mogelijk krijgen we meer informatie over Xenoblade Chronicles voor de 3DS die later deze week uitkomt. En misschien meer informatie over de uitgestelde Zelda titel voor de Wii U. En wie weet komt er meer informatie vrij over de Project NX of mobiele titels van DeNa. Wat wel zeker is dat er na de Nintendo Direct meteen een uitzending van Nintendo Treehouse van start gaat. Deze gaat zich richten op een titel die deze lente uit moet komen.

De stream valt te volgen op de site van Nintendo zelf en natuurlijk gaan we deze ook op de voet volgen op de site. Wat denk jij dat er allemaal aan bod gaat komen? Laat je hoop en verwachtingen weten in de comments!
Woensdag op Donderdag Nieuwe Nintendo Direct