Witte xbox one

Witte Xbox One is het wachten waard, toch?

Een witte Xbox One staat wellicht niet op ieders verlanglijstje. We denken er hier niet eens aan in Nederland. Dit omdat de Xbox One hier in Nederland officieel nog uit moet komen. Gelukkig hoeven we daarop niet lang te wachten want op 5 september kunnen wij Nederlanders ook aan de slag met een zwarte Xbox One.

Maar stel dat je nu liever geen zwarte Xbox One wilt? Dan is er goed nieuws want deze Xbox One zal mogelijk vrij snel gelanceerd worden. Nu kunnen wij dit niet bevestigen maar een Franse webshop wel. Hier staat een witte Xbox One namelijk in de webshop voor 399,99 euro en met een releasedatum van 28 Oktober! Hoe vindt je dit klinken? Ga jij hierop wachten? We zijn erg benieuwd hoe jullie hierover denken!

Witte xbox one shop

  • Neuh. Ik ga er niet op wachten. Het is wel nice maar het is een kleur, meer niet. 5 september wil ik m’n Xbox One met Killer Instinct, Dead Rising 3 en krijg er Forza 5 en FIFA 15 bij.

  • Nino

    In eerste instantie is die Xbox One exclusief verkrijgbaar bij MicroMania. Dat staat er in ieder geval bij. Ben benieuwd welke retailer in Nederland de rechten krijgt om deze editie te verkopen.

    Hij is wel erg mooi, al vind ik de zwarte editie toch wel mooier.

  • Voor de mensen die een witte ps4 hebben besteld, zou een witte xbox one er niet verkeerd naast staan.