Winterfest, de nieuwe uitbreiding voor Steep, is beschikbaar voor Season Pass- en Gold Edition-bezitters op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC

Spelers nemen in de Alpen van Steep deel aan het gekste sneeuwsport festival ooit. De enorme open wereld van Steep wordt nog leuker met de ultieme nieuwe toevoeging: de slee. Daarnaast bevat de Winterfest DLC onder andere 21 knotsgekke uitdagingen, meer dan 10 gekke kostuums, items, 4 mini-bazen en één eindbaas: The Beast. In kostuums zoals het dinosauruskostuum, bananenkostuum en superheldenkostuum komen Winterfest-spelers nog beter voor de dag. Ook kunnen spelers zonder Winterfest in de in-game winkel een aantal nieuwe kostuums en uitrusting vinden.

In Steep betreden spelers de gebergten van de Alpen en Alaska met hun ski’s, snowboard of wingsuit, maar ook paragliden is mogelijk in de gigantische open wereld vol opwindende uitdagingen en adembenemende omgevingen. Steep, ontwikkeld door Ubisoft Annecy, is ontworpen voor een cultuur die draait om het delen van ervaringen met de wereld. Steep bevat een naadloze multiplayer, waarin spelers op een realistische manier de Alpen en Alaska ontdekken. Spelers en vrienden over de hele wereld kunnen samen uitdagingen voltooien of een plekje aan de top van de ranglijsten bemachtigen.

Bekijk hieronder de Winterfest trailer!