Wie is de winnaar van ons prachtige Valentijns prijsvraag pakket!?

Onlangs organiseerden we bij Kijk-Online een speciale Valentijnsdag Prijsvraag waarmee je een aantal hele leuke goodies kon winnen. Na heel wat gediscussieer zijn we er met pijn en moeite eindelijk uitgekomen. We hebben dit weekend een gelukkige winnaar kunnen kiezen. Wat viel er te winnen? In samenwerking met Nintendo en Pinteezy Art is een pakket samengesteld met onder andere Japans snoepgoed, Nintendo goodies of een exclusief Pinteezy Art gaming t-shirt.

De winnaar van het Valentijnspakket heeft ons kunnen overtuigen dat zij toch echt de beste reden had om het pakket in ontvangst te nemen. Niet alleen begreep ze dat het niet alleen gaat om cadeautjes krijgen, maar vooral om het geven. Maar ze liet ons ook inzien dat Valentijn niet de enige dag is dat je lief voor elkaar moet zijn. Gooi daar nog eens pure liefde voor Japan en Anime bij en dan zijn wij helemaal om! De winnaar van onze Valentijnsdag prijsvraag is geworden:

  • Lies van Aelst, die het goodie pakket aan haar beste vriendin cadeau gaat geven om haar voor te bereiden op haar huwelijksreis naar het land van de rijzende zon! We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen om je taak als bruidsmeisje extra goed uit te voeren en wensen jou en de bruid ontzettend veel plezier en geluk toe.

Valentijnsdag prijsvraag giveaway header

Stay tuned

Prijsvraag junkies, opgelet. Wil jij ook kans maken op leuke prijzen, hou dan onze website goed in de gaten en wie weet kunnen wij jou volgende keer blij maken met vette goodiepakketten!

  • Grayfoxz

    Gefeliciteerd aan de winnaar, ontzettend gaaf hoor 🙂 veel plezier er mee. 😀

  • Gefeliciteerd! Veel plezier met de prijzen!