Sébastien Loeb Rally EVO staat gepland voor een release in de herfst van 2015

Koch Media Benelux en Milestone kondigen de Windows PC/Steam versie aan van Sébastien Loeb Rally EVO. De PC versie zal gelijktijdig uitgebracht worden met de versies voor de Xbox One en de PlayStation 4.

Milestone heeft een samenwerking met negenvoudige rally wereldkampioen Sébastien Loeb Rally

Een naam. Een legende. Een van de meest opwindende rally uitdagingen ter wereld. Vier wielen. Dit zijn de ingrediënten van Milestone’s eerste eigen IP binnen de wereld van de autosport; een titel die spelers oog in oog zet met een van de meest iconische figuren in de geschiedenis van de rallysport: Sébastien Loeb. Deze compromisloze rally simulator debuteert op PlayStation 4 en Xbox One.

Milestone voert de druk op in de aanloop naar een groots 2015. In samenwerking met de negenvoudige rally wereldkampioen zal Sébastian Loeb Rally Evo naar de woonkamers van spelers over de hele wereld worden gebracht, met alle spanning die komt kijken in de rally wereld.

  • Career modus: kruip in de huid van een rally coureur en strijd voor een plekje in het team van Sébastien Loeb, waar hij je als mentor door alle ins en outs van de sport zal gidsen.
  • Offline modus: verbeter je vaardigheden en perfectioneer je rijstijl voor een echt verrijkende ervaring.
  • Online modus: daag vriend en vijand van over de hele wereld uit voor eindeloos vermaak.