Hebben jullie Windows 10 al in huis gehaald?

Bij Kijk-online zijn we absoluut tegen het gebruik van illegale software en games. Piraterij is gewoon niet acceptabel en heeft de afgelopen jaren voor veel problemen binnen de videogame industrie gezorgd. Maar stel dat jij een illegaal verkregen game op je PC hebt staan en je wilt gebruik maken van Windows 10. Lees dan eerst maar eens goed de Microsoft Services EULA door, want Windows 10 bevat een handige functie.

Zodra je als gebruiker de Microsoft Services EULA accepteert geef je Microsoft toestemming om je Windows 10 machine te scannen voor illegale software en deze ook te verwijderen. Het schijnt echter in de praktijk nog niet echt voor te komen. De EULA geeft Microsoft ook toestemming om bepaalde drivers uit te schakelen. Wat vinden jullie hier van? Hebben jullie wel eens gebruik gemaakt van illegale software?

Windows 10 anti pirate

  • Ik vind wel beetje ver gaan! Het is niet zo dat ik niet tegen illegale software ben maar om iemand totale controle te geven over je PC is wel beetje te gek vol woorden. En kun je windows 10 dan wel gebruiken als je hier niet mee akkoord gaat want als dat zo is vindt ik het helemaal niet kunnen want het is namelijk wel zo dat je hoe dan ook een keer over moet stappen naar andere versie van je windows. Nu weet ik wel dat je ook naar andere OS software kan overstappen maar toch.