lol

Say What??!!

Je leest het goed, Kijk Online geeft twee League of Legends skins en champions weg. Tijdens ons verblijf in Keulen hebben we heel wat leuke goodies weten te scoren en daarmee willen we thuisblijvers graag blij maken. De eerste prijs die wij weggeven is:

 1. Champion: Hecarim / Skins: Arcade Hecarim
 2. Champion: Blitzcrank / Skins: Riot Blitzcrank

Wat moet je hiervoor doen?

Like onze Facebook pagina! Mocht je dat nog niet gedaan hebben, dan kun je nu de Kijk-Online Facebook pagina liken en eronder melden waarom jij de twee champions en skins moet hebben. Heb je onze pagina al geliked, dan kun je onder dit artikel op Facebook laten weten waarom jij de twee champions en skins moet hebben. Laat je gaan en vertel het ons en wie weet zijn de champions en skins binnenkort voor jou.

Deze prijsvraag duurt tot donderdag 29 augustus tot 21:00 Wees er dus snel bij!

leagueoflegends

 • Marnik Hermans

  Buh :'( heb ik ze beiden net al gekocht zeker :'(

  • Zonde Marnik! jammer…maybe next time.

   • Marnik Hermans

    inderdaad ๐Ÿ˜€

  • je kan proberen mee te doen en dan refund vragen voor je gekochte ๐Ÿ™‚

   • Marnik Hermans

    Heb me refunds al gebruikt :p

 • Johnnyloco

  Ik zou ze heel graag winnen! Origineel concept en heb alleen Blitzcrank van de 2 (zonder skin) ๐Ÿ˜€

  • Je bent een Blitzcrank gamer! speel je helemaal niet met andere champions?? maybe win jij het…

   • Johnnyloco

    Dat wel hoor! Maar Blitzcrank blijft toch wel erg leuk, ik hoop het! ๐Ÿ˜€

 • Dennis Hong

  Ik zou heel erg graag de 2 skins (of 1) willen hebben, want ik speel zelf vaak blitzcrank en ben er redelijk goed mee. Maar de grootste reden is dat ik gewoon echt een hardcore LoL-fan ben geworden na 3 jaar lang spelen. Ik hoop dat ik een kans maak om 1 van de 2 (of allebei, wat echt fantastisch zou zijn) te winnen.

  • Een Die-Hard League of Legends gamer. Leuk om te horen. Wie weet win jij het?? U never know ๐Ÿ˜€

   • Dennis Hong

    Bedoel je met wedstrijden, wedstrijden over de wereld zoals in Duitsland en China? Want ik heb er aan 1 mee gedaan in China met mijn 4 neven dit jaar, maar natuurlijk is het ook voor de “LoL ๐Ÿ˜€

    • Super vet! Ben wel benieuwd hoe dat precies gaat. Volgens mij komt er veel tactiek bij kijken, of heb ik het mis?

     • Dennis Hong

      Zeker, maar als je goed met elkaar overlegt enzo dan heb je een groot voordeel. Het was trouwens een klein toernooitje met 32 teams van 5 en wij werden 9de ๐Ÿ˜€

     • Dat is echt niet slecht. Wellicht vindt je het leuk om met een aantal kijk members lol te spelen. Een aantal members zijn behoorlijk fanatiek!

     • Dennis Hong

      Ik heb al met Daroun en Nino gespeelt, volgens mij nog andere maar ik heb vooral games gedaan met Pim.

     • Nino

      Als ik me niet vergis ownde jij ons met Teemo toch? ๐Ÿ˜€

     • Pim

      Nino dat was Bas, das een ander iemand.. ๐Ÿ˜›

     • Dennis Hong

      Hele conversatie hiero XD

  • Nino

   De code is als ik me niet vergis voor beide skins/champs, dus als je wint heb je ze allebei. ๐Ÿ˜€

  • Speel je ook wedstrijden? Of speel je puur voor de “LoL” ๐Ÿ˜€

 • Ik zou graag die arcade hecarim hebben, niet voor mezelf maar voor een vriend van mij. (Hij speelt namelijk heel vaak met Hecarim) Hij gaf me vorige week een skin van fiddlesticks, dus ik vind dat ik hem wat verschuldigd ben…

  • Ivey

   thats so sweet <3

  • How cute…. een cadeau voor je vriend. erg nobel. misschien win jij het. donderdag weet je het . ๐Ÿ™‚

   • Ik kan niet wachten! ๐Ÿ˜€

 • SupahJ

  Ik speel al sinds season 1 en heb nog nooit een skin gehad. Zou een Riot skin egt waarderen!

  • Nog nooit een skin gehad??? waarom nooit gekocht met punten??

   • SupahJ

    De RP die ik af en toe van Riot kreeg besteedde ik aan rune pages. Vond dat wat handiger en kon daarmee ook meer indruk maken early game ๐Ÿ™‚ . Hopelijk kan ik nu ook indruk maken met een mooie skin ^^

    • Maybe you can. We zullen het morgen zien.

 • Ivey

  So who’s the lucky one?

 • De winnaar hebben een email ontvangen!! CHECK HET SNEL!