WildStar Warrior.10

Carbine Studios nodigt spelers uit WildStar voor release te ontdekken

NCSOFT en Carbine Studios kondigen vandaag aan dat de langverwachte actie-avontuur sci-fi MMO WildStar nu in Open Beta is en 24 uur per dag, 10 dagen lang, beschikbaar is voor fans. Met de instroom van nieuwe spelers is een gloednieuw Europees datacentrum ingericht om een soepele game ervaring te bieden. NCSOFT en Carbine Studios verwelkomen alle spelers in WildStar, of ze al bekend zijn met de legendarische planeet Nexus of nog niet, om deze game te ontdekken, voor de wereldwijde lancering van de game op dinsdag 3 juni.

Naast de aankondiging van de Open Beta geeft Carbine Studios een nieuwe trailer vrij, waarin het achtergrondverhaal van de game naar voren komt. De level cap is verhoogd naar 30 en de eerste gelokaliseerde Duitse en Engelse versies zijn beschikbaar om te testen. Europese spelers met bestaande personages kunnen naadloos verder gaan met hun avonturen op de Europese servers.

Als start van de Open Beta host Carbine Studios een Livestream van 30 minuten op het Twitch Channel, vandaag om 20:00 uur (www.twitch.tv/wildstar ). Hier geven de developers een update van de game en delen ze hun mening over waarom WildStar het geweldig gaat doen en hoe WildStar het MMO genre zal ontwrichten. Het team kom vrijdag, 9 mei, terug met een zes uur durende developer Livestream, die start om 20:00 uur. Hierin zie je play-by-play van een aantal Raids en Warplots, een kijkje in de higher level Open Beta content en verandert deze LiveStream in een gigantische AMA, waarbij ieder social media platform (zoals Facebook, Reddit, Tumblr, Twitter, Forums, Twitch en Vine) geopend wordt om vragen te beantwoorden.

Planning:
• Open Beta: donderdag 8 mei van 16:00 uur tot maandag 19 mei 08:59 uur (24/7)
• Developer Livestream #1: donderdag 8 mei om 20:00 uur
• Developer Livestream #2: vrijdag 9 mei om 20:00 uur

WildStar is wereldwijd beschikbaar op 3 juni 2014 in twee versies. De Standard Edition bevat de game, 30 dagen speeltijd en een Eldan gethematiseerd Housing Décor item. Voor € 15,00 extra heb je de Digital Deluxe version van WildStar, met daarin alle elementen van de Standard Edition en veel exclusieve content: een Eldan Hoverboard, een uniek kostuum, een unieke Eldan titel en een limited-edition Eldan verfset.