Stalker WildStar

Ben jij WildStar al aan het spelen?

NCSOFT en Carbine Studios blazen de MMO gaming categorie vandaag nieuw leven in met de release van WildStar, de actie-avontuur sci-fi MMO die serieus vernieuwend is. De officiële lancering is vandaag, maar Carbine Studios vierde dit al eerder met een Head Start early access programma, drie dagen voor de lancering. Gedurende deze dagen ontving Carbine voldoende bijval om hun plaats als een van de top MMO ontwikkelaars aller tijden te behouden. In tegenstelling tot beschikbare games op dit moment trekt WildStar spelers met een mooie en onderscheidende animatiestijl, robuuste housing customisation en gevechten met veel actie die de vaardigheid van spelers test met zijn snelle, reactieve telegraph systeem.

Daarbovenop komt nog de persoonlijkheid van de game, die anders is dan anderen; humoristisch maar doorspekt met een mysterieuze ondertoon die impliceert dat er meer gebeurt in de wereld dan je op het eerste oog ziet. WildStar geeft spelers de vrijheid om de game te ervaren, zoals zij willen spelen en geeft ondertussen een ongekend niveau van exploratie en ontdekking van de planeet Nexus.

“We zijn ontzettend enthousiast over de lancering vandaag – dit was echt een project waar we met liefde aan hebben gewerkt. Maar het werk gaat door”, aldus Jeremy Gaffney, executive producer van Carbine Studios. “Ja, we hebben net misschien wel de grootste MMO tot op heden gelanceerd, boordevol levelling en elder game content, maar nu ligt de focus op regelmatig epische toevoegingen en het verhaal vooruit brengen. We kijken uit naar de uitdaging”.