Mystery of the Genesis Prime blaast nieuwe leven in WildStar!

WildStar is al weer een tijdje uit en na een geweldige “behind closed doors” speelsessie en presentatie op Gamescom 2014 kunnen spelers binnenkort, na een lange wachtperiode, deze grote nieuwe content update ook ervaren. Mystery of the Genesis Prime is namelijk verkrijgbaar en met deze nieuwe uitbreiding voor de omvangrijke MMO zullen spelers eindelijk het mysterie achter Drusera weten te ontrafelen. Dit zegt jullie mogelijk helemaal niets, reden genoeg om de onderstaande video dus even te bekijken. Veel plezier!

  • Nino hoever ben jij met deze game? Volgens mij heb jij er alweer een aantal uur inzitten.

    • Ben op mijn main character level 40, maar heb niet meer tijd genomen om verder te spelen. Te veel andere games en wou een nieuwe PC halen zodat ik de game op MAX settings kan spelen. Heb nog tot januari gametime.

      • Nice!! En ja idd er zijn nu zoveel vette games :D. Mocht je straks een nieuwe pc hebben en je gaat een x streamen, wil ik graag met je meekijken. Lijkt me een leuke game namelijk.

        • Ik kan de game nu ook wel streamen, maar dan zet ik hem vaak op super low settings zodat ik tenminste geen framedrops en lag heb. En dat is zonde want de game ziet er juist op MAX heel mooi uit.