Spelen jullie WildStar al met behulp van addons?

Spelers van het MMORPG genre weten vast wel waar ik het over heb als ik de term “addons” noem. Deze handige applicaties, die overigens vaak door de community van een specifiek spel zijn ontwikkelt, zijn bijzonder handig tijdens je vele avonturen en zorgen er voor dat jouw spelervaring een stuk verbeterd wordt.

Bij het ontwikkelen van WildStar heeft Carbine Studios rekening gehouden met het gebruik van addons en geven zij hun spelers hier de volledige vrijheid in. Bevalt de standaard user interface je niet? Geen probleem, hier zijn addons voor! Vindt je dat je inventory onoverzichtelijk is? Je raadt het al, addons! Welke addons zijn nou heel erg handig om te gebruiken in WildStar? Wij hebben de vijf populairste nog even voor jullie op een rijtje gezet.

1. Junkit

Ben je het ook zat om een troep in je inventory te hebben? Deze addon geeft spelers de mogelijkheid om alle “junk” items met een klik van je muis of zelfs helemaal automatisch te verkopen, zodra je ergens een verkoper of vending machine bezoekt. Daarnaast kan je beschadigde items ook automatisch laten repareren. Heel erg handig

Wildstar addons junkit

2. Spacestash

Deze addon vervangt de standaard inventory met een kleinere en aanpasbare interface. De inventory wordt automatisch geopend bij het bezoeken van een verkoper, de auction house, etc. Items kunnen automatisch gesorteerd worden en nog veel meer. Zeker de moeite waard om eens naar te kijken.

wildstar addons spacestash

3. Easyplant

Dit handig stukje digitaal gereedschap zorgt er voor dat je met veel gemak zaadjes kan planten. Zodra je in de buurt van een “garden plot” bent wordt de addon geactiveerd en kan je meteen bij al je verschillende zaden zonder je hele inventory eerst te moeten doorzoeken.

Wildstar addons Easyplant

4. AMPfinder

Vraag je je soms ook af waar die specifieke AMP verkoper nou is gebleven. De planeet NExus is immers gigantisch. Dankzij AMPfinder hoef je nooit meer te zoeken. AMPfinder is ook erg handig om de optimale AMP’s voor alle verschillende classes mee te selecteren. Probeer deze daarom zeker eens een keertje uit.

Wildstar addons AMPfinder

5. Galaxy Meter

Altijd al benieuwd welk monster een einde aan je avontuur maakte? Met de Galaxy Meter addons zie je de schade die spelers aanrichten, schad edie ontvangen is, helaing informatie, details van je spreuken en nog veel meer. Deze addon is voor iedereen die wil raiden super belangrijk.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan even deze website. Hier vindt je namelijk honderden gratis addons die ook jouw spelervaring zouden kunnen verbeteren.