Bereid je voor op Wild Season!

Soedesco en Quickfire Games gaan een nieuwe game uitbrengen die zich richt op het onderhouden van je eigen Boerderij. In Wild Seasons kan je namelijk je eigen boerderij oprichten, maar dit is niet alles. Wild Season zit boordevol mysterie en avontuur en laat spelers op onderzoek uit gaan om te achterhalen wat voor mysterieuze dingen nou allemaal in je dorpje plaatsvinden.

Wild Season biedt meer dan alleen een boerderij.

In Wild Seasons beginnen spelers met een oude boerderij die nodig aan wat modernisatie toe is. De bedoeling is om een van de beste boerderijen in de regio te worden. Naast de omvangrijke agrarische activiteiten bevat het spel ook andere interessante gameplay elementen. Spelers kunnen bijvoorbeeld ook paarden fokken en deze gebruiken om mee te racen, het spel bevat een uitgebreide verhaallijn en het is mogelijk om bepaalde relaties aan te gaan met de vele verschillende personages uit het dorp.

Vanaf wanneer is Wild Season beschikbaar?

Wild Season zal deze winter uitgebracht worden voor tablets en de PC en zal tevens “cross-platform cloud saves” ondersteunen. Hiermee kunnen spelers zowel thuis als op hun tablet zonder probleem door blijven kunnen spelen.