De zwart/wit visuals versterken de spanning in White Night

OSome Studio, de onafhankelijke Franse ontwikkelaar, maakt vandaag bekend dat de survival horror game White Night vanaf nu beschikbaar is.

In White Night ben je als horror fan helemaal terug bij de essentie van het genre. De focus ligt op intense spanning en een aangrijpend mysterie, ondersteund met een doordacht design. Gestrand in een verlaten landhuis ga je als spelers het landgoed verkennen en ontrafel je gaandeweg een geteisterd verleden. Nu draait het erom dat je de geesten weet te verdrijven die door de verschillende ruimtes waren. De wereld van White Night is geïnspireerd op het jazztijdperk en de film noir en wordt versterkt door ijzingwekkende sound effects, muziek en stemmenwerk.

Het is donker in White Night en de zwart/wit visuals versterken de spanning. De omgeving waarin je je bevindt kun je alleen zien als er licht ontstaat. Alles wat licht geeft, van een afgestreken lucifer tot het maanlicht, kan nieuwe verhaallijnen blootleggen en geheimen ontrafelen. Bovendien beschermt alleen het licht je tegen alle verschrikkingen die in het duister om je heen op de loer liggen. Het is dus een cruciale hulpbron om te kunnen overleven totdat de zon opkomt.

  • Vet!!! lijkt me een onwijs aparte game!