Minecraft is nog altijd enorm populair, combineer dit met Westeros en je kan niet verliezen…

Wat krijg je als een groep Game of Thrones fans bloot stelt aan Minecraft? Westeros…in Minecraft. Wat begon als een groepje gepassioneerde fans groeide al snel uit tot een leger van bouwers die op dit moment een groot deel van de grootste steden van Westeros hebben nagebouwd. De hoeveelheid tijd die hier in is gestoken is werkelijk waar absurd, maar wat is het toch geweldig dat er mensen zijn die hun vrije tijd hier aan wijden!

Benieuwd naar de creatie? Hieronder kan je een video bekijken die ook nog eens door Isaac Hempstead-Wright, die Bran Stark speelt in Game of Thrones, wordt voorzien van commentaar. Spelen jullie wel eens Minecraft? Wat is jullie meest epische creatie?

  • Geweldig dat er mensen zijn die al hun vrije tijd besteden aan het bouwen in Minecraft! Het lijkt erop dat ze al een heel eind op weg zijn, maar er is natuurlijk nog genoeg te bouwen. Ik ga dit project zeker volgen!

    En over mijn Minecraft creaties: Stellen totaal niks voor in vergelijking tot dit!

  • Ik heb zelf nog nooit Minecraft gespeeld, misschien op een dag…al is het alleen maar om de wereld van Westeros in Minecraft te bezoeken.