The Last of Us 2 is al in ontwikkeling?

Naughty Dog is op dit moment natuurlijk druk bezig met Uncharted 4: A Thief’s End, maar het kan ook zomaar zijn dat Naughty Dog ook al gestart is met de ontwikkelaar van een vervolg op The Last of Us. The Last of Us was op alle fronten een succes op PlayStation 3 en PlayStation 4, en er zijn genoeg gamers die liever geen vervolg zouden zien op The Last of Us. Alles aan de eerste The Last of Us game was namelijk perfect, en fans zijn bang dat Naughty Dog dit met een tweede deel zou kunnen verpesten.

Werkt Naughty Dog aan The Last of Us 2?

Toch duiken er steeds meer aanwijzingen op dat The Last of Us 2 echt in ontwikkeling is, zo ook het volgende: Micheal Knowland Hij heeft in het verleden gewerkt als lead character artist bij Naughty Dog. Hij heeft hier gewerkt aan: The Last of Us, Uncharted 4 en jawel The Last of Us 2!

Volgens zijn Linkedln profiel heeft hij een maand aan The Last of Us 2 gewerkt, en om precies te zijn heeft hij gewerkt aan “prototyping head sculpts”. Inmiddels is dit weer verwijderd van zijn Linkedln profiel, de tekenen van een tweede deel in The Last of Us reeks worden dus steeds hardnekkiger. Neil Duckmann schatte dus kans op een vervolg op The Last of Us in op 50/50. Volgens Micheal’s CV is The Last of Us 2 al 9 maanden in ontwikkeling.  En dus verwachten wij snel officieel nieuws over The Last of Us 2.

  • Grayfoxz

    Nou, hopen van wel dan. Last of Us was briljant 🙂

    • Jazeker ik hoop ook zeker op een goeie game en met Naughty Dog zou dat goed moeten komen eerst maar eens Uncharted 4 spelen in 2015.