Company of Heroes 2 verschijnt in juni op de PC.

Pakket bevat Theatre of War-minicampagne, nieuwe bevelhebbers en exclusieve voertuigskins.

Sega heeft vandaag aangekondigd dat klanten die Company of Heroes 2 (het
langverwachte strategiespel van Relic Entertainment, Inc.) reserveren gratis extra in-game bonuscontent krijgen. Spelers die in aanmerking komen via een reservering krijgen toegang tot de Theatre of Warminicampagne (na de release van het spel), waarin ze een nieuw singleplayer-verhaal kunnen beleven dat een ander gedeelte van de oorlog behandelt. Ze krijgen tevens de Winter Ambush- en Voronezh Front-skinpakketten om het uiterlijk van hun multiplayervoertuigen aan te passen.
Naast de singleplayer-content en de multiplayerskins krijgen spelers tevens twee nieuwe multiplayer-bevelhebbers waarmee ze hun leger kunnen aanpassen. Het Duitse leger krijgt de Joint Operations Doctrine voor specialisatie in nauwkeurige artillerie-aanvallen, en de Offensive Spearhead Doctrine voor spelers die de tegenstander willen vermorzelen met zware pantsers en luchtaanvallen. De sovjets krijgen toegang tot de allesverwoestende Anti-Infantry Tactics Doctrine, waarmee eenheden zoals vlammenwerpertanks kunnen worden ingezet, en de Conscript Support Tactics Doctrine, waarmee in het heetst van de strijd snel versterkingen kunnen worden opgeroepen.

Greg Wilson, Producer van Company of Heroes 2, verklaart: “We vinden het fijn om trouwe fans die een reservering plaatsen te belonen met een wereldwijd reserveringspakket. Op deze manier kunnen ze genieten van extra content voor de single- en multiplayer.” Company of Heroes 2 loopt op de geavanceerde Essence 3.0 Engine en brengt tactische strategie op ongeëvenaarde wijze tot leven, dankzij het ColdTech-weersysteem, het revolutionaire en dynamische gezichtsveld-systeem (TrueSight) en realistische verwoestingen. De oorspronkelijke Company of Heroes, die in 2006 is uitgebracht voor de pc, werd zeer goed ontvangen en is momenteel de hoogst gewaardeerde strategietitel op Gamerankings.com (met meer dan vijf recensies), met een gemiddelde van 93,82% op basis van 56 recensies. Het spel krijgt gelijksoortige publiciteit op Metacritic.com met een metascore van 93% op basis van 55 recensies.

Company of Heroes 2 is in juni 2013 verkrijgbaar voor de pc.