watchdogs we are data

Watch Dogs We Are Data website is een meesterwerk!

Het was even wat speuren naar een leuke/interessante website. In het vorige deel van onze reeks Game sites behandelde we Grid 2. We hebben een nieuwe gevonden. Namelijk de website van Watch Dogs “We Are Data”.
Eerst wat algemene informatie over Wacht Dogs zelf. Wie weet zijn er namelijk nog steeds gamers die onder een steen hebben geslapen. Je speelt als Aiden Pearce, een briljante hacker en voormalig misdadiger wiens criminele verleden uitmondde in een gewelddadig gezinsdrama. Tijdens je zoektocht naar gerechtigheid hou je de mensen om je heen in de gaten en hack je hun gegevens door het ctOS te manipuleren via de palm van je hand. Zo verschaf je jezelf toegang tot beveiligingscamera’s, download je persoonlijke informatie om een doelwit te lokaliseren, zet je verkeerslichten en het openbaar vervoer naar je hand om vijanden tegen te houden… en nog veel meer.

Watch Dogs We Are Data

Na het lezen over de game zou het natuurlijk interessant zijn als je dit zelf ze kunnen doen. En ja dat is mogelijk. Op de website “We Are Data” kan je kiezen uit 3 steden. Londen, Parijs en Berlijn. Elke stad is tot in het detail uitgewerkt. Netwerken, twitter berichten, pinautomaten noem maar op. Of de data allemaal klopt laat ik voor nu in het midden. Het geeft (mij) een machtig gevoel als je daadwerkelijk straks alles kan nalopen, controleren en beheren. De vraag blijft echter of het woord “privé” dan nog bestaat. Anwyay, de stijl, de sfeer alles erom heen past perfect in het straatje van WatchDogs, de game waar veel gamers op wachten. Laat weten of jij het ook een vette site vindt en bekijk de website en twee trailers hieronder.

Bekijk de website hier