Watch Dogs poster opgedoken op het internet

Ubisoft zelf bevestigt of ontkent nog niks

De game Watch Dogs was op de E3 voor veel gamers en game-critici een game die veel indruk achterliet. De game werd opeens uit het niets aangekondigd door Ubisoft tijdens een persconferentie en was voor veel gamers al meteen een must-have. Maar na de plotselinge onthulling werd het verbazingwekkend stil rond de game.

De website Kotaku heeft namelijk een poster in handen gekregen waarop staat dat de game rond de feestdagen uit zal komen. Tevens staat ook de tekst: ‘Available for all home consoles’ op de poster. Daarmee zou het dus ook zo kunnen zijn dat de titel ook voor de Wii U zal komen, en met alle nieuwe videos en afbeeldingen die we van de nieuwe PlayStation en de Xbox te zien krijgen zou het spel daar ook zomaar op kunnen verschijnen.

Ubisoft reageerde dan ook op het verschijnsel:
“Ubisoft is blij met de reacties van media en fans op Watch Dogs. De game is een originele IP die Ubisoft Montreal vanaf de grond af aan heeft opgebouwd. De inspiratie komt uit een hoop titels en ideeën waaraan de studio gewerkt heeft.”
Maar vooralsnog kunnen we daaruit nog geen conclusies trekken of de geruchten waar zijn of niet. Hieronder is er een foto van de poster te aanschouwen:

watch-dogs-feestdagen