Watch Dogs - Season Pass Trailer

De Season Pass van Watch Dogs geeft 25% korting op DLC en kost 19,99 euro

Ubisoft onthult de details van de Season Pass voor Watch Dogs, de langverwachte open world action-adventure game. De Watch Dogs Season Pass geeft je toegang tot een uniek singleplayer-verhaal met in de hoofdrol T-Bone, een briljante maar excentrieke hacker. Verder krijg je ook een nieuwe Digital Trip mini game genaamdConspiracy, nieuwe missies, wapens, outfits en meer. Met de Season Pass bespaar je meer dan 25% op het totale pakket. De Watch Dogs Season Pass is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en Windows PC. De Watch Dogs Season Pass voor PS3 en PS4 zijn ook in de winkel verkrijgbaar bij GameMania & Primera.

Season Pass bevat:

  • Gloednieuw singleplayer-verhaal – Kruip in de huid van T-Bone, een briljante maar excentrieke hacker die leeft volgens zijn eigen regels.
  • Conspiracy! – Een nieuwe Digital Trip mini game die spelers op cyborgs laat jagen in een verbazingwekkend alternatief game universum.
  • Extra singleplayer-missies, wapens en outfits.
  • Bespaar meer dan 25 op het totale pakket.
  • Bezitters van een Season Pass krijgen alle extra Watch Dogs content exclusief één week eerder.

In Watch Dogs kruip je in de huid van Aiden Pearce, een briljante hacker en voormalig crimineel. Jouw verleden heeft geleid tot een gewelddadige familietragedie. Je gaat op jacht naar degene die jouw familie pijn heeft gedaan. Tijdens deze jacht hack je, manipuleer je en heb je de controle over alles wat in verbinding staat met het Central Operating System (ctOS) van de stad. Krijg toegang tot de beveiligingscamera’s, download persoonlijke informatie om je doelwit te vinden, beïnvloed verkeerslichten en het openbaar vervoer om je vijand tegen te houden… en nog veel meer. Watch Dogs verschijnt op 27 mei, voor welke console ga jij de game halen?