Watch Dogs Telling a Story Part 1

Watch Dogs verschijnt op 27 mei

Watch Dogs heeft een exclusieve serie behind-the-scenes video’s gekregen op IGN. In Part 1 leren we meer van Aiden Pearce en wat hem drijft. Er is ook wat nieuwe gameplay te zien. Watch Dogs draait om hoofdpersonage Aiden Pearce die niet alles mee heeft in zijn leven. Door zijn gewelddadige jeugd kwam hij al snel in aanraking met criminele activiteiten. Hierin kwamen zijn briljante hacker skills goed van pas. Pearce heeft een bijzondere mobiele telefoon (smartphone) in bezit waarmee hij de hele stad kan hacken. In het verhaal wat jij als speler voor de kiezen krijgt komt dit apparaatje goed van pas. Door Pearce’s hacking skills en smartphone, om maar even twee dingen te noemen, kan hij de politie ontkomen, beveiligingscamera’s beïnvloeden, download hij persoonlijke informatie om een doelwit te lokaliseren, zet hij verkeerslichten en het openbaar vervoer naar zijn hand om vijanden tegen te houden en meer.

Bron

 • Vindt het er grafisch steeds minder mooi uitzien. Als je de beelden vergelijkt met de beelden van de e3 dan schilt dit enorm.

  • Nino

   Die bovenstaande video zier er zeker niet next-gen uit.

 • Nino

  Ik snap niet waarom mensen zo hyped op zijn door deze game? Maar ja, smaken verschillen…:D

 • Ik ga toch wachten op de next-gen versie. Hier en daar hoor ik van mensen, die het al op de next-gen hebben gespeeld, dat het erg awesome is.

  • Ook de pc beelden vind ik erg tegenvallen. Zoek de eerste trailer eens op van de e3 in 2013

   • Kan zijn. Ik heb de game zelf gespeeld en toen zag het er al goed uit. Dat was de PC-versie, na E3 2013 en de Gamescom-code. Nu hebben ze een tijd langer gehad en het lijkt me niet dat de game echt slechter eruit ziet. Mensen die de next-gen versie hebben gespeeld zijn erg blij maar mogen niet meer zeggen. Eind april zal de deadline vervallen. Dan kunnen we het beter lezen en horen.

    • Waarom “kan zijn”? Wil je het niet onder ogen zien? De trailers die nu verschijnen zien er veel slechter uit.

     • “Kan zijn” als in ik ben het er niet mee eens. Ik vind de trailers er lang niet zo slecht als men zegt. Ik heb ook geen bril op maar zie het gewoon niet. Verschil van mening, dat kan 🙂 We gaan het op 27 mei zien 🙂

     • Gast jij hebt echt een bril nodig man 😀 Ik ken nog wel een aantal mensen, deze zullen je goed helpen 😀

      Check dan, de textures zijn veel scherper:

      http://www.youtube.com/watch?v=DqoQG_XYF-8

     • Misschien ben ik wel gewoon tevreden met wat ik zie of voorgeschoteld krijg.

     • Dan nog zeggen trailers en andere beelden mij niet veel. Je moet het gewoon zien voor dat je echt een totale mening kan hebben. Ik vind Watch Dogs gewoon niet lelijk. Ik kan er ook niks aan doen.

 • Jeroen Hendrickx

  zo ik ga me ook nog even bemoeien. er is inderdaad een verschil kwa trailers, maar dat is net als bij dark souls ll. kijk maar. https://www.youtube.com/watch?v=ykbT03r_9Zo

  • Nino

   Cool filmpje Jeroen!

   • Jeroen Hendrickx

    dank je Nino, Kwam ik tegen in mijn zoektocht naar info. Wel jammer dat het er niet meer er zo uitziet. anders was het voor mij nog perfecter. (sorry voor de geen die er niks mee hebben)

    • Goed gezien Jeroen. Ook bij DS2 is dit gebeurt. In dit filmpje zit een scene die we als pers hebben mogen spelen. Hierin was alles donker en moest je dit met een fakkel spelen. Nu de game uit is, is deze volledige scene verandert en zelfs makkelijker geworden.