Natuurlijk was de singleplayer invasie van ander spelers al bekend. Maar nu is er info over de rest van de multiplayer

Zoals eerder bekend gemaakt zul je dus in Watch Dogs in het spel van iemand anders kunnen gaan om deze te hacken en het leven zuur te maken, hiernaast zijn er ook nog een aantal andere modi bekend gemaakt. Het gaat hier over een team deathmatch voor maximaal 8 spelers en een online decryptie modus waar twee teams strijden om zo snel mogelijk een bepaalde data file te pakken te krijgen. De skills die je hebt opgedaan in de singleplayer modus van de Watch Dogs worden meegenomen naar de multiplayer, dus het is bij deze game wel interessant om eerst de singleplayer flinkt te verkennen voor je online gaat.
De multiplayer speelt zich af in een afgesloten deel van de game zodat de omgeving niet te groot word voor de kortere wedstrijden, maar Ubisoft heeft ook een free roaming modus bevestigd. Of dit gaat over dezelfde multiplayer als in de afgesloten gedeeltes is niet bekend.
En als laatste is er nog een tablet VS. TV mogelijkheid. Hier bestuurt de speler op de tablet een helikopter die meer punten verdient als deze de speler op de TV in zijn zicht houd. Deze punten die verdient zijn kunnen worden besteed aan het verranderen van de stoplichten, het uitschuiven van mechanische paalen uit de grond, of om verschillen politie voertuigen op te roepen. In de tussendtijd word de TV speler uitgedaagd tot een race welke deze moet winnen terwijl de speler word gestoord door de tablet speler.
Bekijk hieronder de trailer en laat ons weten wat je van de multiplayer modi van Watch Dogs denkt.