Watch Dogs Access Granted-DLC nu verkrijgbaar

Krijg extra singleplayer-missies, bonussen en wapens

Ubisoft kondigt aan dat extra singleplayer-content voor Watch Dogs vanaf vandaag voor alle platformen verkrijgbaar is. De release bevat drie singleplayer-missies en biedt naast opdrachten ook bonussen, boosts, perks, wapens en outfits om vrij te spelen.

Drie singleplayer missies:

· The Palace singleplayer-missie: de politie heeft een inval gepland op het luxueuze paleis van een internetgoeroe. Zijn databases bevatten de intieme details van duizenden mensen… waaronder die van Aiden Pearce. Breek in, delete alles op de harde schijf en ontsnap voordat de inval begint… om de internetgoeroe vervolgens om te leggen.

· Signature Shot singleplayer-missie: Er is een biometrisch wapen Chicago binnen gesmokkeld, voor de baas van de Black Viceroys. Dit wapen werkt alleen bij de eerste persoon die zijn vingerafdrukken op het handvat achterlaat. Steel het pakket met het wapen en zorg dat jij degene bent die het als eerste gebruikt!

· Breakthrough singleplayer-missie: De Chicago Club, een georganiseerde criminele bende, doet machtsonderhandelingen met CEO’s van grote bedrijven. De Club heeft storingsvoertuigen ingehuurd om bewakingsapparatuur te blokkeren. Vind de voertuigen en schaken de bestuurders uit. Bemachtig vervolgens de locatie van de vergadering en leg alle deelnemers om.

Nieuwe wapens die beschikbaar zijn bij deze content zijn het Biometric Rifle en het Auto-6 pistool. Het Biometric Rifle krijg je na het voltooien van de Signature Shot-missie en is uniek voor Aiden, omdat het enkel werkt dankzij zijn vingerafdrukken. Het is een uitstekend langeafstandswapen, maar schiet snel genoeg voor gevechten in nauwe omgevingen. De Auto-6 is een burst-fire pistool dat erg effectief is en veel schade aanricht.

Nieuwe perks en bonussen bevatten onder andere een Dedsec Battery Boost die de batterij van je smartphone verstrerkt en een Blume Weapon Boost waardoor je al je wapens sneller herlaadt en minder terugslag krijgt. Daarnaast krijg je een Driving Master Boost waarmee je voertuigen sneller uitschakelt en een ATM Hack Boost, die het bedrag verhoogt dat je afhaalt na het hacken van bankrekeningen.

Season Pass-eigenaren kregen een week geleden toegang tot deze content. Vanaf morgen kan iedereen het aanschaffen. Als je vervroegd toegang wilt tot het toekomstige singleplayer-verhaal, evenals de content van vandaag en de Conspiracy! Digital Trip, schaf dan de Season Pass alsnog aan!