de pers

De pers geeft goede scores aan FIFA 15

FIFA 15 is uit! En dat betekent dat er op dit moment reviews verschijnen. Onze review laat nog even op zich wachten. FIFA 15 is namelijk net binnen op de redactie, en we willen de game eerst goed spelen voordat we er een review aan verbinden. Toch zijn er al heel veel cijfers gegeven aan FIFA 15. En het valt op dat de nieuwe footie van EA opnieuw prima scoort!
Game Informer – 93/100
Power Unlimited – 91/100
PSX Sense – 90/100
GamesRadar – 90/100
IGN.com – 85/100
Gamer.nl – 80/100
Gamespot – 80/100
Eurogamer – 70/100
Videogamer – 70/100

 • Ik moet zeggen dat ik na flink veel uren in de game te hebben gestopt wel weer uitkijk naar PES. Dit omdat er een paar fouten/elementen in de game zitten die mij enorm beginnen te irriteren. Bv: Je hoort dat Chelsea een tegengoal krijgt door een strafschop, ok so be it. Wat schets mij verbazing!? Chelsea heeft met 3-0 gewonnen zie ik in het schema staan……De blessures en commentaar, niet alles, is precies overgenomen uit FIFA 14. Niet veel veranderingen. Emotie is het nieuwe sleutelwoord? Ja na een paar keer hetzelfde gezien te hebben is het “nieuwe” er ook wel vanaf en het komt al helemaal niet over als een speler boos reageert op een teamgenoot, maar in het luchtledige aan het gebaren is.

  Wil je trouwens dat spelers lijken dan MOET je een topclub kiezen want kies je PSV dan is, bij wijze van, Wijnaldum zo blank als het maar zijn kan. Ik speel met Arsenal in de Premier League en ik blijf ook in deze competitie want door de licentie die EA heeft vergaard is de focus echt in Engeland blijven hangen.

  Nog een punt van kritiek waar iets aan gedaan MOET worden. Waarom kunnen clubs als Manchester City en Liverpool wel handelen met elkaar, CPU dus, en ik als Arsenal niet met Manchester United maar wel andersom? United wil van mij een speler kopen, niet gek als ik die speler kwijt wil, maar andersom willen ze geen zaken doen met een concurrent. Realistisch? Misschien maar dan moet het ook gelden voor de CPU. Laatste punt. Spelers die net onder contract staan bij een club kunnen door “jou” niet gekocht worden. Dat is ook realistisch. De CPU? Die kan het gewoon doen. Mateloos irritant en dat moet eruit. Ok nog eentje dan. Waarom krijg ik ALTIJD 5 minuten extra tijd? Elke helft? Tja dan heb ik nog tijd, of de CPU, om nog te scoren zeker?…

  Al met al kijk ik weer uit naar PES 2015. Die zal ook niet zonder gebreken zitten maar toch, even iets anders. Als die dan ook tegenvalt dan ga ik eens een jaartje geen footie spelen. Genoeg te doen om game gebied.

 • Ik moet zeggen dat ik na flink veel uren in de game te hebben gestopt wel weer uitkijk naar PES. Dit omdat er een paar fouten/elementen in de game zitten die mij enorm beginnen te irriteren. Bv: Je hoort dat Chelsea een tegengoal krijgt door een strafschop, ok so be it. Wat schets mij verbazing!? Chelsea heeft met 3-0 gewonnen zie ik in het schema staan……De blessures en commentaar, niet alles, is precies overgenomen uit FIFA 14. Niet veel veranderingen. Emotie is het nieuwe sleutelwoord? Ja na een paar keer hetzelfde gezien te hebben is het “nieuwe” er ook wel vanaf en het komt al helemaal niet over als een speler boos reageert op een teamgenoot, maar in het luchtledige aan het gebaren is.

  Wil je trouwens dat spelers lijken dan MOET je een topclub kiezen want kies je PSV dan is, bij wijze van, Wijnaldum zo blank als het maar zijn kan. Ik speel met Arsenal in de Premier League en ik blijf ook in deze competitie want door de licentie die EA heeft vergaard is de focus echt in Engeland blijven hangen.

  Nog een punt van kritiek waar iets aan gedaan MOET worden. Waarom kunnen clubs als Manchester City en Liverpool wel handelen met elkaar, CPU dus, en ik als Arsenal niet met Manchester United maar wel andersom? United wil van mij een speler kopen, niet gek als ik die speler kwijt wil, maar andersom willen ze geen zaken doen met een concurrent. Realistisch? Misschien maar dan moet het ook gelden voor de CPU. Laatste punt. Spelers die net onder contract staan bij een club kunnen door “jou” niet gekocht worden. Dat is ook realistisch. De CPU? Die kan het gewoon doen. Mateloos irritant en dat moet eruit. Ok nog eentje dan. Waarom krijg ik ALTIJD 5 minuten extra tijd? Elke helft? Tja dan heb ik nog tijd, of de CPU, om nog te scoren zeker?…

  Al met al kijk ik weer uit naar PES 2015. Die zal ook niet zonder gebreken zitten maar toch, even iets anders. Als die dan ook tegenvalt dan ga ik eens een jaartje geen footie spelen. Genoeg te doen om game gebied.