Wat speel jij tijdens de feestdagen? We zijn onwijs benieuwd!

Het einde van 2014 is in zicht en we zijn ontzettend verwent met een aantal leuke games. De afgelopen maanden zijn er namelijk zoveel titels uitgekomen dat je soms niet weet wat je als eerste moet oppakken. Gelukkig is de maand december een stuk rustiger en hebben de meeste onder ons in deze maand ook een aantal vrije dagen. Dit natuurlijk in verband met de feestdagen. We zijn daarom ook ontzettend benieuwd welke games jij gaat spelen de komende dagen. Het team van Kijk-Online speelt de volgende games:

Geen verkeerd lijstje toch? Mocht je ook één van bovenstaande titels spelen? Dan ben je natuurlijk altijd welkom om met ons mee te spelen. Speel je een andere game? Laat het ons weten in een reactie. We willen graag weten welke game het meest gespeeld gaat worden tijdens deze feestdagen.

speel jij tijdens de feestdagen

 • Prettige kerstdagen en een gelukkig 2015!
  Ik speel deze feestdagen eigenlijk meer dan ik gedacht had, ik heb FIFA 15 opnieuw opgepakt, en ben daarin een carreer-mode gestart met Arsenal. Ik ben nu aanbeland bij de winterstop (best wel toepasselijk) dus ik kan toch nog een beetje een winters gevoel hebben als ik op een ondergesneeuwd veld speel ergens in Moskou.
  Daarnaast ben ik nog bezig met The Evil Within, top-class survival-horror vermaak in de koude winterdaagjes (die helemaal niet zo koud blijken).
  Ik ben natuurlijk ook erg benieuwd naar wat de rest van de mensen speelt met de feestdagen 😉

 • Vet abe! Zelf druk met Driveclub en Far Cry 4. Gisteren het winterseizoen in gta verkend

  • Oke ook leuk! Ja moet misschien ook maar kijken in het winterachtige Los Santos 🙂

   • Moet je echt doen. De stad lijkt compleet anders. Wel vreemd om mensen in hun bikini te zien lopen

 • Ik speel Guilty Gear Xrd SIGN, MGS Ground Zeroes en FIFA 15.

 • Ik speel nog altijd dagelijks Destiny met mijn clan en heb bijna op al mijn drie Guardians volledige raid gear om level 32 mee te kunnen bereiken. (^~^) Verder speel ik: AC Unity, Middle-earth: Shadow of Mordor, Super Smash Bros. Wii U en heb ik eindelijk Don’t Starve gedownload. Ik heb ook nog een enorme backlog weg te werken. Zoveel games, zo weinig tijd…#2015