Mysterieuze teaser website voor Project V1

Wat hebben een helm, het geluid van duikboten en betaal software allemaal met elkaar gemeen? Niet bijzonder veel zou je denken, behalve dat zij ongeveer de enige verbindende factoren zijn voor deze nieuwe teaser website, waarop een countdown staat die aftelt naar 30 mei.

Het lijkt in ieder geval om een game te gaan, aangezien in de source code van de website verschillende consoles terug te vinden zijn. Kunnen we in ieder geval betaal software naar alle waarschijnlijkheid uitsluiten. Of zou het betekenen dat een game bedrijf internet aan gaat bieden aan boord van duikboten? Misschien hebben de uitspraken van Don Mattrick destijds toch een balletje aan het rollen gebracht. Het zou alles verklaren; het geluid en een V1 was raketvorming net als een duikboot. Blijft de helm alleen nog onverklaarbaar maar ook daar is vast wel een complottheorie bij te bedenken.

Hopelijk wordt er meer duidelijk op 30 mei en tot die tijd kan de website worden gebruikt als klok of iets dergelijks. Wat schijnbaar komt er iemand aan, de website zegt immers:

He is coming…

Over 8 dagen weten we waarschijnlijk meer over Project V1

ProjectV1

  • Ziet er cool uit. Helm heeft wat weg van Skyrim

    • Imre_S

      Ikzelf dacht gelijk aan Magneto.

      • Jaaaa nog beter!! Scherp!