xboxone

Xbox Day One edition

Als je de Xbox One pre-ordered krijg je een speciale Xbox One: Day One edition. Maar wat zit daar nou precies in? Nadat er eerder een unboxing was getoond door Major Nelson is het verstandig om dit even op een rijtje te zetten. In de Day One edition zit alles wat in de ‘normale’ editie ook zit. Qua hardware is eigenlijk het enige verschil dat de controller een klein leuk logootje bevat met Day One edition in het midden.

61Y6QLr4zbL._SL1300_

Niet heel spannend maar gelukkig zitten er nog een paar extra goodies bij. Zo krijg je een jaar Xbox Live Gold erbij geleverd ter waarde van 60 euro. Een aangezien een aantal van de nieuwe features van de Xbox One een Gold membership vereisen is dat zeker voor instappers een goeie bonus. Er zit ook een klein stapeltje aan exclusieve digitale content in de doos. Kopers van de Xbox One Day One edition krijgen ook een speciale achievement en de volgende gratis DLC voor vijf Xbox One titels.

  • Killer Instinct: Playable Shadow Jago voor deze free-to-play beat-em-up
  • Ryse: Son of Rome – Exclusieve multiplayer map en een wapen.
  • Forza Motorsport 5 – Vier auto’s die getuned zijn voor het hoogst haalbare resultaat in hun klasse.
  • Kinect Sports Rivals – Exclusieve sporting equipment.
  • Dead Rising 3 – Exclusieve Frank West en Chuck Greene Tribute Packs met bonus attributes.

Al met al zijn het leuke pre-order bonussen zeker omdat de Day One edition niet duurder is dan de ‘normale’ editie, het is dus een kleine beloning voor mensen die hem pre-orderen. Zijn er Kijk-Online bezoekers die dit pakket in ieder geval kunnen verwachten op de release dag?

  • hbrakel

    Ik kan het pakket zeker verwachten op dag van release 🙂

    • Of het een fout is weet ik niet maar nu staat het systeem bij Neckermann voor 349 euro online.