Final Fantasy Type-0 HD bevat een Final Fantasy XV – Episode Duscae Demo

Een nieuw type Final Fantasy voor een nieuwe generatie spelconsoles komt 20 maart a.s. uit op Playstation 4 en Xbox One. Final Fantasy Type-0 HD biedt een fascinerende wereld, gedenkwaardige personages en de productiewaarde waarom de serie bekendstaat, samen met hoogwaardige gameplay en een verhaal dat recht doet aan de franchise.

Stort je in de strijd als Class Zero, een groep studenten aan een militaire elite-academie, terwijl het land wordt aangevallen door een agressief naburig rijk. In de meedogenloze en aangrijpende strijd die volgt, moet je talloze sterke magische spreuken en gevechtsmogelijkheden gebruiken met een nieuw en spannend vechtsysteem, om het rijk te verslaan en de geheimen achter de oorlog te onthullen.

Final Fantasy Type-0 HD kenmerken:

• High definition graphics: De wereld van Orience wordt tot leven gebracht met rijke en levendige details en schitterende opnieuw gerenderde HD-beelden voor moderne consoles.

• Configureerbare reisgezelschappen: Bestuur een van de 14 speelbare leden van Class Zero, elk met unieke wapens, vaardigheden en vechtstijlen.

• Gevechten die ertoe doen: een bloederig, dynamisch vechtsysteem waarbij elke aanval het gewicht van sterfelijkheid draagt; betreed een wereld waarin een normale vuurspreuk tegenstanders tot as reduceert en het dodelijke Killsight iemand meteen ombrengt.

• Een nieuwe manier waarop Final Fantasy-verhalen worden verteld: Grimmig, emotioneel en meeslepend – het verhaal werpt een nieuw licht op jonge helden die moeten leven met beslissingen die het verschil maken tussen leven en dood, en de opkomst en val van naties.

Final Fantasy XV – Episode Duscae Demo

Final Fantasy Type-0 HD bevat bovendien een exclusieve, speelbare demo van de langverwachte Final Fantasy XV-game met de naam Final Fantasy XV – Episode Duscae -, verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Een voucher voor het downloaden van de demo wordt meegeleverd in de verpakking van Final Fantasy Type-O HD. De demo, die standaard bij de eerste oplage van alle edities van Final Fantasy.