Wargaming kondigt update 8.5 aan voor World of Tanks.

Premium functies worden beschikbaar voor iedereen, versterking bij Duitse en Sovjet-takken en een nieuwe map.

Wargaming, een van de belangrijkste free-to-play ontwikkelaars en uitgevers, heeft deze week update 8.5 aangekondigd voor World of Tanks, waarbij de Duitse en Russische takken worden uitgebreid, premium onderdelen beschikbaar worden gesteld voor iedereen en er wordt zelfs een nieuwe map toegevoegd aan het spel.

Vanaf de officiële release zullen alle premium onderdelen gekocht kunnen worden met zilveren credits, de punten die je verdient na elk gevecht. Voorheen waren ze enkel te verkrijgen met gouden munten, enkel verkrijgbaar in de online winkel van het spel. Ook kunnen non-premium spelers vanaf de update een platoon van 3 personen en companies opzetten.

De Duitse technologische boom zal een nieuwe lijn van iconische medium tanks krijgen waaronder de Leopard 1, een breed inzetbare level 10- tank die zeer efficiënt is op zowel lange als kortere afstanden.

De Sovjet-tak zal worden uitgebreid met drie lichte tanks, namelijk de T-60, T70 en de T-80. Ontwikkeld aan het begin van de Tweede Wereldoorlog werden deze drie tanks succesvol ingezet door het Rode Leger. Hun goede bepantsering en kleine omvang zorgden ervoor dat ze makkelijk uit het zicht gehouden konden worden van grote vijandelijke mastodonten.

Naast al het bovengenoemde zal je ook op een nieuwe map, Pearl River, kunnen spelen. Bovendien krijgen 3 mappen (Siegfried Line, South Coast en Malinovka) een opknapbeurt. Tot slot zal de Amerikaanse tak uitgebreid worden met de Sexton, een nieuwe premium artillerie die beroemd is om zijn snelle herlaadtijd.

Check de gallery voor een aantal nieuwe screenshots!

(Via Wargaming)