Deep Silver Gaat Samenwerking Aan Met 11 Bit Studios en werken samen aan This War of Mine

Deep Silver en 11 bit studios gaan samenwerken om een retail versie van 11 bit’s langverwachte anti-oorlogsdrama This War Of Mine. This War Of Mine wordt in het laatste kwartaal van 2014 verwacht voor Windows, Mac, en Linux PC.

In This War Of Mine speel je niet als elite soldaat, maar juist als een groep burgers die probeert te overleven in een stad die onder vuur wordt genomen; een strijd om voedsel en medicijnen met de constante dreiging van sluipschutters en vijandige rovers. De game biedt een oorlogservaring vanuit een volledig nieuw perspectief.

11 bit studios CEO Grzegorz Miechowski zegt

“Ik ben erg blij om met Deep Silver samen te werken. Een goede game verdient goede distributie. En al helemaal als het gaat om een game die een anti-oorlogsboodschap draagt.”

“This War Of Mine is een opvallende game en we zijn trots deze te mogen verwelkomen in ons portfolio. De eerste reacties vanuit de media wezen uit dat 11 bit’s aanpak om dit ernstige onderwerp tot leven te brengen perfect werkt,”

aldus Klemens Kundratitz, CEO van Deep Silver / Koch Media.

De retail versie van This War Of Mine zal verkrijgbaar zijn in Europa en verschillende andere regio’s. Daarnaast zal de game wereldwijd verkrijgbaar zijn als digitale versie.