DLC voor South Park: The Stick of Truth is onwaarschijnlijk maar niet onmogelijk

Vorig jaar verscheen South Park: The Stick of Truth, een game over de gelijknamige TV-serie. De game verkocht goed en werd daarnaast goed ontvangen door de pers. Toch had South Park: The Stick of Truth last van veel problemen voor de release, door onder meer het failliet gaan van uitgever THQ was het bestaan van de game zelf eventjes in gevaar. Ubisoft besloot de game uit te geven in maart 2014. Ubisoft meld dat het onwaarschijnlijk is dat de game van Obsidian Entertainment nog DLC zal gaan krijgen.

Obsidian Entertainment zou echter graag DLC voor de game willen maken. South Park: The Stick of Truth is één van de meest succesvolle games ooit van Obsidian Entertainment, daarnaast is het volgens de CEO van de studio, Feargus Urquhart, één van de beste, zo niet de beste gelicenseerde game ooit. Hij zegt dat de game aanvoelt als een geheel seizoen South Park. Dit was precies de bedoeling toen er voor het eerst over de game werd nagedacht. Aldus een zeer geslaagd project.

Zouden jullie nog graag DLC voor South Park: The Stick of Truth willen zien of is dit overbodig? Laat het ons weten door middel van een reactie

Waarschijnlijk geen DLC voor South Park The Stick of Truth

  • Ik hoef geen dLc. Een nieuw deel zal zeker welkom zijn.

    • Had wel DLC willen hebben maar lijkt me nu te laat voor DLC, een nieuw deel is zeker welkom vond deze game super tof!