Krijgen we eindelijk meer informatie over de Square Enix teaser site. Helaas nog niet, maar we staan wel weer een stap dichterbij.

Na iets minder dan een week wachten zit er eindelijk weer schot in de zaak. Welke zaak vraag je? Nou die van de Square Enix teaser site waar je hier over kan teruglezen. Vandaag laat de site eindelijk wat meer zien, hoewel het nog steeds geen vetpot is helaas. De achtergrond is nog steeds een planeet, vermoedelijk de aarde, en sinds vorige week zijn er een aantal letters en cijfers bij verschenen. De site toont nu het woord STAR en de cijfers 201501.

Als we naar het repertoire van Square Enix kijken zou dit best een verwijzing naar een nieuwe Star Ocean game kunnen zijn. En de cijfers kunnen mogelijk een datum gaan vormen. Of het dat gaat over een release datum of een datum waar we meer info krijgen is natuurlijk een ander verhaal, maar gelukkig hoeven we niet lang te wachten op de volgende onthulling. Net als vorige week is er namelijk nog steeds een tweet knop, en deze keert toont deze het bericht: “NEXT 2015.04.14 http://sqex.to/D2I #sqex_secret”. Dit betekend dat we morgen alweer het volgende stukje informatie kunnen verwachten.

Dat word dus nog even geduld tonen terwijl Square Enix zich op hun gemak klaar maken voor de volgende teaser of misschien wel de aankondiging. Wachten jullie met ons mee op de uitkomst van dit mysterie? als je in de tussentijd zelf wilt kijken naar de site kan je dat hier doen. Veel plezier met raden!
Voortgang in de zaak van de Square Enix teaser site