We kunnen er nu alleen nog maar van dromen!

Deviantart gebruiker ChaoyuanXu heeft in ieder geval andere plannen.

Deviantart gebruiker “ChaoyuanXu” is een gigantische Assassin’s Creed fan en wijdt zijn leven voornamelijk aan het tekenen van de meest fenomenale conceptart. Onlangs ontdekte ik ChaoyuanXu’s werk en ik wacht tot op de dag van vandaag nog steeds op een officiële aankondiging van Ubisoft.  ChaoyuanXu’s conceptart is namelijk zo professioneel, Ubisoft zou hem wat mij betreft per direct moeten aannemen. Ben je nou nieuwsgierig naar ChaoyuanXu’s werk? Je kan hier in alle rust zijn geweldige conceptart gallerij bekijken.

Al jaren lang hoop ik op een Assassin’s Creed deel in het Verre Oosten, in het verleden speelde ik namelijk met erg veel plezier Tenchu. De komende week zullen we hopelijk van Ubisoft te horen te krijgen waar en wanneer de nieuwe Assassin’s Creed zich zal afspelen en uiteraard wie nou de mysterieuze nieuwe protagonist is. Geruchten spreken over een verhaal die zich afspeelt in Zuid Amerika, ik hoop in het in ieder geval niet. ChaoyuanXu’s concept moet gewoon gerealiseerd worden! Geef mij nou maar gewoon Chinese ninja’s!!!