Vijf nieuwe screenshots Bound by Flame

Bound by Flame verschijnt deze week

Er zijn vijf nieuwe screenshots vrijgegeven van Bound by Flame. De screenshots tonen je metgezellen. Bound by Flame neemt spelers mee naar een heldhaftige en wanhopige strijd, waar bondgenoten oog in oog komen te staan met de machtige Ice Lords en de angstaanjagende Deadarmy. Maar je bent niet zo menselijk als gedacht. Vecht je tegen de demon in je of gebruik je zijn kracht om chaos te creëren? In Bound by Flame telt iedere keuze…

De machtige Ice Lords hebben de bevolking tot slaaf gemaakt en zijn zelf onsterfelijk geworden. Hun macht wordt gevoed door de vlammende kern van de planeet. Spelers kruipen in de huid van een huurling, die gestuurd is om de mensheid te bevrijden van de Ice Lords. Tijdens deze reis ontdek je dat je niet zo menselijk bent als gedacht en moet je kiezen: vecht je tegen de demon in jezelf of word je verleid door de krachten van de demon? De keuzes die je maakt hebben invloed op je uiterlijk. Verander jij langzaamaan in de duivel? Binnenkort kun je bij ons de review lezen van Bound by Flame.

 • De game is al te koop bij nedgame en gamemania. Afgelopen weekend hebben tientallen belgen en nederlanders de game ge-streamed op Twitch

  • Grayfoxz

   Jammer dat zo’n winkels zich niet aan een emgargo houden 🙁

   • Nino

    Game Mania houdt zich altijd aan het embargo, er is dus een andere winkel die de verkoop eerder heeft gestart. Is dom als je daar niet in mee gaat.

    • Dat is niet helemaal correct. Met South Park zijn ze ook eerder begonnen.

     • Nino

      Game Mania (waar ik als Shop Manager heb gewerkt) zal nooit als eerste een embargo verbreken. Nou moet er wel bij gezegd worden dat sinds het faillissement van PB Projects mogelijk een nieuw beleid is vastgesteld waarin ze tegenwoordig de regels aan hun laars lappen. Denk het niet aangezien boetes erg hoog kunnen oplopen.