call-of-duty-ghostslogo

Ga jij meedoen aan de Call of Duty: Ghosts-competitie tijdens EpiCon?

Van 4 tot en met 6 juli aanstaande staan de Brabanthallen in Den Bosch geheel in het teken van EpiCon, de 3-daagse conventie waar de werelden van gaming, cosplay en meer samenkomen. Bezoekers staat een voor de Benelux unieke en enorme (48.000 m²) wereld boordevol beleving te wachten. Vandaag onthult EpiCon de vierde ESL-competitie die tijdens de conventie plaatsvindt in de eSports arena: Call of Duty. Eerder zijn al competities aangekondigd van League of Legends, Dota 2 en StarCraft II. Alle informatie over hoe je kan deelnemen aan de StarCraft II competitie staat op deze pagina op de website van de DSCL (http://www.dutchstarcraftleague.nl/dscl-open/).

Call of Duty blijft een ongekend populaire game en de Call of Duty Championships eind maart lieten zien dat de game blijft groeien als eSport. In Call of Duty: Ghosts nemen teams van vier het tegen elkaar op in de modi Domination, Search & Destroy en Blitz, en is teamwork naast goede reflexen belangrijk om met de winst aan de haal te gaan.

Binnenkort beginnen de inschrijvingen voor de Call of Duty: Ghosts-competitie. Deze wordt verzorgd door de ESL, die alles in goede banen zal leiden. In de komende maanden zullen de voorrondes worden gespeeld, waarin teams een finaleplekje kunnen veroveren. De finale zal op een groot podium onder begeleiding van echte shoutcasters plaatsvinden op EpiCon.

Wil jij hier aan meedoen en jezelf inschrijven? Houd dan EpiCon.nl in de gaten, want binnenkort vertellen we je meer over de Call of Duty: Ghosts-competitie en hoe jij kan strijden om die felbegeerde finaleplek! Details over de wijze van aanmelden worden ook op dat moment bekend gemaakt.