Wat maakt Batman nou nog toffer?

Heel simpel! Skins, skins en nog eens skins. Normaliter ben ik van mening dat publishers hier slechts extra inkomsten mee willen genereren en weiger ik om al die dlc pakketten aan te schaffen. Bij Batman: Arkham Origins ervaar ik het echter anders. Wie wil namelijk niet kunnen kiezen uit de meest iconische Batmans van de afgelopen jaren?

Op het moment gaat het om een viertal exclusieve skins die in Australië uitgebracht zullen worden als preorder bonus, al ben ik er vrij zeker van dat al deze skins op lange termijn voor iedereen beschikbaar zullen worden gesteld. Het zogenaamde Batman Legends Pack bevat Batman’s Long Halloween kostuum, Thrillkiller, Earth 2 en het stoere Dark Knight of The Round Table kostuum. Genoeg diversiteit dus.

Naar welke skin gaat jullie voorkeur uit?

  • Doe mij maar de Round Table kostuum 🙂

    • Nino

      Ik wil ze allemaal sowieso! 😛 Net als in het vorige deel.