Videogames komen steeds meer naar voren in het dagelijkse leven.

T-shirts zijn daarom ook ideaal om jouw passie voor games te uiten!

Voordat ik bij Kijk-Online kwam schrijven was ik werkzaam in de videogame retail. Tijdens de vele beurzen en bezoekjes van vertegenwoordigers vond ik het altijd geweldig om videogame t-shirts te ontvangen, meestal als promotie materiaal of relatiegeschenken. Wat mij echter vaak erg opviel was dat deze t-shirts saai en inspiratieloos waren. Enkele mooie heb ik nog bewaard, maar de meeste zijn helaas met de tijd verloren gegaan. T-shirts met een videogame of popcultuur thema hebben voor mij toch nog altijd iets speciaals. Ze vertellen iets over mijzelf en zijn een eerbetoon aan een stukje nostalgie of passie. Daarnaast is het natuurlijk ook erg cool. Gelukkig zijn er een heleboel getalenteerde mensen op onze geliefde aardebol aanwezig, die ons nog vele jaren kunnen voorzien van doldwaze ontwerpen.

Een van mijn favoriete ontwerpers is “Pinteezy” en ik zou graag een aantal van zijn ontwerpen met jullie willen delen. Van Transformers tot Super Mario Bros, je vindt van alles op zijn Redbubble pagina.

fig,brown,mens,ffffff.u1

Pinteezy’s ontwerpen zijn hier te bestellen. Tevens is er een uitgebreide galerij te vinden waar je op je gemak even rond kan kijken. Laat ons daarom zeker even in de comments weten wat jullie van de designs vinden.